Clubblad en Presentatiegids online

De clubbladen en/of presentatiegids zijn opgemaakt in Adobe Acrobat. Om de bestanden te kunnen lezen of downloaden, heeft u Acrobat Reader nodig. Door op onderstaande link te klikken kunt U het clubblad of presentatiegids downloaden.

- Goalgetter november 2017

- Goalgetter oktober 2017

- Goalgetter juni 2017

- Presentatiegids 2017

vvNieuwerkerk Zakelijk 2017

Als u het clubblad of de presentatiegids niet kunt openen, dan heeft u Acrobat Reader niet op uw pc staan. U kunt deze sofware downloaden door op het plaatje hieronder te klikken. U gaat dan naar de website van Adobe, waar u instructies vindt over het gratis downloaden en installeren van de software.

get adobe reader

Clubblad of presentatiegids  lezen:
Klik eenmaal op het bestand - het PDF bestand opent in uw browser

Clubblad of presentatiegids downloaden:
Klik eenmaal op het bestand met de rechtermuisknop. Vervolgens kiest u voor "Doel opslaan als..."

Een selectie van interessante artikelen uit de Goalgetter kunt u ook lezen in de vv Nieuwerkerk blog.