ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website     

Nieuwerkerk JO15-2

/

Wedstrijden

DatumAanvangWedstrijdInfo

Competitie

Stand

Periode 1

Periode 1

Periode 2

Periode 2

Periode 3

Periode 3

Uitslagen

Uitslagen

Alle uitslagen

Programma

Programma

Programma komende weken

Beker

Stand

Stand

Uitslagen

Uitslagen

Programma

Programma

Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Erik Prinsen0640167079
Trainer
John Heuvelman0641286120
Assistent trainer
Santouscha Woei-a-tsoi0638101028
Teammanager
Roland Claver06-14352247
Keeperstrainer JO15 selectie
Roland Claver06-14352247
Keeperstrainer JO15 selectie
Paul de Willigen06-42280069
Mental Sport & Life Coach

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
MAANDAG18:45-20:15Kunstgras 55
WOENSDAG18:45-20:15Kunstgras 55
DONDERDAG18:45-19:45TVKeeperstraining
VRIJDAG18:45-20:15Kunstgras 55

Teamuitje JO15-2 16 december 2017

Zaterdag 16 december was het verzamelen om 10:30. De jongens wisten nog niet wat op het programma stond. Eenmaal op lokatie aangekomen werd al snel duidelijk dat het aangegeven "samengestelde proggramma" in attractiecentrum Zoetermeer was! Zij wisten nog niet wat ze gingen doen. Gezellig een potje Lasergamen en Bungee soccer. Als afsluiter van de dag een patat en een snack op de club.

Een geslaagd teamuitje! 

 

https://www.irista.com/gallery/9qh0cfc8n9oj

 

 

 

Competitie wedstrijd uit tegen Moordrecht JO15-1

Verslag VVMoordrecht-VVNieuwerkerk
2 december 2017

Het was een koude ochtend. De eerste echte vorst waarbij je je afvroeg of de wedstrijd wel doorging. Nieuwerkerk JO15-2 was er klaar voor. De wedstrijd werd afgetrapt door Nieuwerkerk. We begonnen zelfverzekerd aan de wedstrijd. Al snel viel het eerste doelpunt. Een foute bal van de keeper en Christian schoot hem binnen 0-1! Snel na de aftrap was er een aanval van Moordrecht. Helaas ging die er ook in 1-1.  Er werd vooral gevoetbald op de helft van Nieuwerkerk wat soms tot gevaar leidde van Moordrecht. De eerste wissel kwam na ongeveer 20 minuten. Wessel, Christian, Mika en Thibaud gingen eruit en Lucas, Thijs, Joa en Isaiah kwamen daarvoor in de plaats. Moordrecht weer met een aanval. Nieuwerkerk probeerde de bal weg te werken maar de bal kwam ongelukkig terug. Job greep in, maar de scheids gaf een penalty die helaas goed benut werd door Moordrecht 2-1.
Na de rust kwamen wij nog steeds zelfverzekerd het veld op. We waren klaar om weer ten aanval te gaan. In de rust waren Isaiah en Joa naar de C1 vertrokken  en kwamen Christian en Mika er weer in. Nieuwerkerk ging er goed in, we wonnen veel meer duels en waren meer in de aanval. Door een goede uitbraak kwam Yaell aan de bal aan de linker zijde van het veld. De weg naar de goal was vrij en daar maakte hij ook goed gebruik van. Yaell scoorde vanuit een moeilijke hoek 2-2. Kort na de aftrap van Moordrecht veroverde Nieuwerkerk alweer de bal. Door het goede samenspelen van Nieuwerkerk kregen we weer een aanval via Yaell. Weer lag de weg naar de goal open. Yaell scoorde ook de 2-3. Nieuwerkerk hield het achterin goed dicht en we kregen daardoor veel kansen voorin. Door een zeer partijdige scheids kreeg Moordrecht nog kansen. Vlak voor tijd kreeg Moordrecht een vrije trap op de helft van Nieuwerkerk, die nog 10 meter naar voren werd gelegd door de scheidsrechter. De bal ging richting de goal en..... helaas ging de bal erin 3-3. Nieuwerkerk wilde weer snel aftrappen maar kreeg er de kans niet voor omdat de scheids meteen affloot. De wedstrijd was afgelopen. 3-3 was de eindstand. Zwaar teleurgesteld gingen we naar de kleedkamer. We hadden meer verdiend.


Geschreven door Thibaud

 

https://www.irista.com/gallery/9muq6fhuwle3

 

Competitie wedstrijd uit tegen Bergambacht JO15-1

28 oktober zaterdag 10.30 uur . Uitslag 0-2.
Nieuwerkerk-Bergambacht: de eerste 15 minuten speelden we goed  samen en waren de combinaties goed. Helaas was de wind tegen heel vervelend. De andere minuten van de eerste helft gingen iets minder en ze zetten ons nog meer onder druk, waardoor Bergambacht ook meer gevaar kon brengen.
De tweede helft. Ondanks dat we wind mee hadden, waren de eerste minuten toch rommelig. Niet veel later lukte het Bergambacht een gaatje te vinden en werd het 0-1.  We gingen ook naar de opstelling met 4 middenvelders. Er werd ook een steekbal gegeven op Lucas die de bal uiteindelijk bijna had, alleen werd Lucas nagetrapt op zijn knie en kon daardoor niet doorspelen. We waren in laatste 15 minuten nog slordiger, een gelukje voor Bergambacht, door een eigen goal werd het 2-0. De scheids floot af en we gingen helaas het veld af met een verlies van 2-0.

Marijn

 

https://www.irista.com/gallery/wg286v0hpzir

 

 

Competitie wedstrijd thuis tegen Gouda JO15-1

Op zaterdag 4 november stond om 13:00 uur de wedstrijd tegen Gouda op het programma.

Toen de aftrap werd genomen begon het een beetje rommelig, de bal ging heen en weer. Gouda had een sterke linksbuiten die er bijna elke keer doorheen kwam. Na een tijdje kwam de rechtsbuiten van Gouda er doorheen en passeerde Job, het werd 0-1.
Nieuwerkerk kreeg veel kansen met schoten op doel van Mika, Motta en Joa. Maar het lukte niet om te scoren voor rust.

In de 2e helft werden we sterker en met invallers Daan en Ice. Ice schoot hard op doel maar de keeper tikte hem naast, misschien lukte het om uit de hoekschop te scoren.
En dat lukte ook, een korte hoekschop met de bal van Mika op Joa die de bal voorgaf waaruit daan de bal binnenkopte, het stond 1-1. Er kwamen na de 1-1 voor beide teams nog kansen. Nieuwerkerk kreeg de bal moeilijk weg, maar Gouda profiteerde niet. 1-1 werd ook de uitslag maar nieuwerkerk had meer verdient.

Verslag van Mika

 

Competitie wedstrijd uit tegen Ona JO15-1

Op 11 november stond de wedstrijd Ona JO15-1 - nieuwerkerk JO15-2 op het programma.

De eerste 25 minuten speelden we heel sterk. We kregen heel veel kansen. Uiteindelijk na een paar grote kansen scoorde Ice de 0-1. Daarna ging het steeds slechter. Het werd 1-1 door een gelukkige goal. Dat bleef het ook tot de rust.

Na de rust was Ona sterker. 20 minuten later scoorde ona de 2-1. 5 minuten later werd het ook nog 3-1. Daarna liep het weer een beetje en kregen we wat kansen. Uiteindelijk scoorde Joa de 3-2 met wat hulp van de verdediger. Dat was 5 minuten voor tijd. Er was nog hoop maar in een vsn de laatste minuten scoorde ona het belissende doelpunt.

Verslag Quinten

Inhaal bekerwedstrijd uit tegen PPSC

Zaterdag 21 oktober 2017 PPSC JO151 – Nieuwerkerk JO152 0-4 (0-2)

De weersvoorspelling zagen er slecht uit met veel regen en dan ook nog op gras spelen zonder Erik. Maar de weergoden waren ons gunstig gezind. Eenmaal aangekomen in Schiedam bij PPSC (Pro Patria Stormvogels Combinatie) scheen de zon. Cas en Glen sluiten later aan omdat ze eerst nog bij de C3 invallen. Tussen de doelpalen staat vandaag Jamie.

De wedstrijd begon en het was al snel duidelijk dat we overwicht hadden in het spel en het meeste balbezit hadden. Het duurde nog even voordat het eerste doelpunt werd gemaakt. We speelden goed met mooie combinaties, maar we verzuimden om het af te ronden. Maar wat later in de eerste helft maakte Ice, die teruggekeerd is van de C1, de eerste goal keihard in de verste hoek. Al snel daarna volgde het tweede doelpunt van Mika, die de bal mooi over de keeper heen schoot. Ook PPSC kreeg nog een grote kans in de eerste helft, maar schoot deze keihard op de paal.

Begin tweede helft kwam de keeper van PPSC uit, Marijn kreeg  de bal, maar hij schoot deze helaas op de lat. Halverwege de tweede helft schiet Stan P. de derde goal in via binnenkant paal vanuit een moeilijke hoek. Knap doelpunt. Daarna kreeg PPSC meer balbezit. Dit monde uit in een paar kansjes en een gevaarlijke kans met een bal op de lat.  Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Marijn de bal en dribbelde de 16 binnen , maar werd toen neergehaald door een speler van PPSC. Hij werd getackeld op zijn enkel. De scheidrechter wees meteen naar de penalty stip. Wessel kwam direct aanlopen om de penalty te nemen en hij schoot hem feilloos laag en hard in de linkerhoek.

De scheids floot af en we vertrokken met een 4-0 overwinning uit Schiedam.


Lucas.

 

https://www.irista.com/gallery/vfajsnwcrmgx

 

Competitie wedstrijd uit tegen Groeneweg JO15-1

In de tweede wedstrijd van de najaarscompetitie mochten we aantreden tegen Groeneweg JO15-1. Al snel werd duidelijk dat het een hele moeilijke ochtend ging worden. Op het fysieke gebied moesten we het afleggen tegen de buren uit Zevenhuizen en mede daardoor kwam onze voetballende kracht niet boven drijven.

We verweerden ons kranig de eerste 15 tot  20 min maar konden niet voorkomen dat Groeneweg uitliep naar een 4-0 voorsprong. In de tweede helft probeerde we ons toch te verbeteren ten opzichte van de eerste helft. Dit bleek geen doen. Ondanks het als ploeg proberen tegen te houden raakte de energie van ons langzaam aan op. Mede daardoor kon Groeneweg aan het einde van de wedstrijd uitlopen naar een 9-0 overwinning.
Jammer maar helaas volgende week wacht Alexandria JO15-3


Erik

https://www.irista.com/gallery/hmzr7pi32izz

 

Competitie wedstrijd uit tegen Alexandria JO15-3

Zaterdag 7 oktober een uit wedstrijd tegen Alexandria JO15-3. 

Het regende op een donkere zaterdagochtend.
Alexandria is een fysiek team dus het wordt moeilijk. De wedstrijd gaat beginnen. Alexandria begint goed met een paar mooie aanvallen. Wij hebben ook een paar counters maar daar komt niks uit. De eerste goal komt van Alexandria met een mooie vrijetrap 1-0. Niet veel later is de 2-0 gevallen met een mooie aanval. Daarna gebeurd er niet zoveel tot de rust.Wessel,Stan en Thijs zijn afgevallen tijdens de wedstrijd omdat ze geblesseerd zijn. De tweede helft ging wat beter.
We creëerden veel kansen. Iets later gaf Mika een goeie voorzet en Cristian kon hem intikken 2-1.
Toen had iedereen weer strijdlust om te winnen.
Maar niet veel later werd het 3-1 en Alexandria won.
Joa Verdugt

 

https://www.irista.com/gallery/0pdvemyiidyu

 

Competitie wedstrijd thuis tegen Spirit JO15-2

 

Na een zeer verdienstelijke voorbereiding was de eerste competitiewedstrijd daar. Thuis tegen Spirit JO15-2.
Het begin was heel rommelig. Meer dan 3x naar dezelfde kleur spelen bleek een uitdaging voor beide ploegen. Spirit kreeg de iets betere mogelijkheden, maar wij kwamen op voorsprong. Joa werd weggestuurd, sneed goed naar binnen en een beetje (on)gelukkig was er heel licht contact en viel hij in de 16. Wessel
Mocht aanleggen en faalde niet 1-0. Dit was tevens ook de ruststand.
Na rust veranderde het wedstrijd beeld niet. Helaas voor ons de score wel. De 1-1 viel en toen werd Spirit bezeten van geloof om de 3 punten mee naar huis te nemen. Hierin slaagde zij ook want naarmate de 2e helft vorderde scoorde ze nog 2x. Eindstand 1-3.
Helaas de voetballende vorm van de voorbereiding nog niet mee kunnen nemen de competitie in, maar er zijn nog 10 wedstrijden te spelen.

Erik

 

https://www.irista.com/gallery/f4fmikgvyctr

 

 

Beker wedstrijd uit JO15-2 tegen VVOR JO15-1.

Zaterdag 16 september 2017 een Uit wedstrijd tegen VVOR JO15-2. 

Het was een regenachtige zaterdagochtend in Rotterdam. De scheidsrechter fluit om kwart voor tien en de wedstrijd begint. We waren nog niet helemaal wakker en toen ging het hard met de tegendoelpunten: 1-0, 2-0 en zelfs 3-0. Op dat moment ging het erg slecht, Glenn blesseerde zich, de 4-0 werd gemaakt en een afgekeurd goal van Mika. In de rust gaf Eric ons goeie tips hoe we het beter konden doen. Op dat moment viel het kwartje pas. We hebben nog niet verloren!
 De tweede helft brak aan. We moesten zonder 2 man door: Glenn (geblesseerd) en Isaiah (moest met de JO15-1 meedoen). We begonnen redelijk goed aan de tweede helft met hier en daar een kansje. We hadden een goeie opbouw van verdediging naar middenveld naar aanval. Joa kreeg een goede bal gepasst en schoot hem grandioos over de keeper in (4-1)
VVOR gaf een lange bal op de spits en die rende onze verdediging voorbij, samen met een teamgenoot rende ze op Job af, jammer genoeg scoorde VVOR die wel. Het laatste kwartiertje was aangebroken en toen gingen we pas echt goed voetballen. VVOR wist helemaal niet meer wat ze deden, af een toe een slordig balletje over de zijlijn of de achterlijn.  We kregen een paar kansen uit corners.Door Mika en Marijn gegeven. VVOR maakte een overtreding in de laatste 5 minuten en de scheidsrechter legde de bal op de stip. Wessel nam de penalty. Hij schoot hem mooi in het hoekje waar de keeper van VVOR nét niet bij kon. Eindresultaat: (5-2)
Volgende keer beter!

Geschreven Door Cas

 

https://www.irista.com/gallery/jzvjotbx94el

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links