ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website     

Excelsior JO13-1 - VVN JO13-1

(het wedstrijdverslag komt deze week van Daniel. Namens de trainersstaf bedankt Daniel!)

Excelsior Rotterdam JO13-1 – VVN JO13-1 || 0 - 2

Het was sowieso heel cool dat we in het stadion mochten voetballen, dat hoorden we toen we bij Excelsior aankwamen. Met best veel publiek in één vak op de tribune.

We waren met z’n vijftienen en we waren niet zenuwachtig.

We hadden aftrap en we begonnen goed en fel. We zetten veel druk en we creëerden veel kansen. Excelsior speelde juist heel erg op de counter. Bijna aan het einde van de eerste helft slalomde Nick om de verdediger heen en schoot op goal. De keeper hield hem, alleen niet klemvast, Mees liep in van links en tikte hem in, dat was de 0 – 1.

In de rust zei de trainer dat we het goed deden, maar dat we moesten blijven strijden voor de winst. Maar we deden het echt goed.

Na de rust voetbalden we net zo goed als in de eerste helft, maar het bleef lang 0 -1. Hun keeper was erg goed. Maar toen gaf Nick R een diepte pass op Luuk S die op kwam lopen en hij schoot hem met rechts om de keeper heen. Super mooie goal. 0 – 2.

Op het eind ging Excelsior alles op alles zetten, ze schoten lange bal naar voren en probeerden de aanvallers in positie te brengen, maar onze verdediging met Tycho als aanvoerder stond dat niet toe.

Na afloop zei de trainer dat we echt super goed hadden gespeeld. “Goed gedaan!” En toen hebben we een feestje in de kleedkamer gebouwd, met muziek en dansjes onder de douche.

Daniel

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links