ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO 13-1 – CVV Berkel JO13-1

Tycho web

Wedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 - CVV Berkel JO13-1
Datum: Zaterdag 30 september
Uitslag: 5-0
Verslag: Tycho Terwee

Vandaag moesten we om 10.00 uur tegen Berkel. Gelukkig was het droog en niet al te koud. We begonnen met een goede warming-up en we hadden er zin in. De trainer had vooraf gezegd dat we meteen druk moesten zetten. Na het fluitsignaal gingen dat meteen doen en zaten we veel op de helft van de tegenstander. Ook speelden we goed ons positiespel waardoor het voor de tegenstander lastig was om aan de bal te komen.

Na ongeveer een kwartier kwam er een goede steekbal van Luuk S. op Nick die de bal feilloos in de goal schoof. Met deze 1-0 waren we erg blij. In de rest van de eerste helft bleven we veel aan de bal, maar konden de kansen die we kregen niet omzetten in een tweede doelpunt. Tijdens de rust zei de trainer dat we het goed deden maar dat we onszelf beter moesten belonen door nog een keer te scoren.

Gelukkig kwam de 2-0 er ook. De 3-0 kwam uit een corner van Luuk S. en Daniel kopte de bal knap binnen. De 4-0 begon met een goede pass van Luuk J. op Daniel die hem direct goed teruglegde op Nick die de bal rustig in kon tikken. Onze trouwe supporters langs de kant juichten heel hard!

Vlak voor het eind kregen we nog een penalty die er ook in ging, eindstand 5-0. De trainer was tevreden en we maakten er een gezellige boel van in de kleedkamer. Graag tot de volgende week!

SaveSave

Save