ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Zoetermeer fc JO13-2 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Bink web

Wedstrijd: Zoetermeer fc JO13-2 - VV Nieuwerkerk JO13-1
Datum: Zaterdag 7 oktober
Uitslag: 0-7
Verslag: Bink Erwich

We moesten om 09.15 uur verzamelen bij Van der Valk op deze regenachtige zaterdagochtend. In kleedkamer 8 bereidden we ons voor op de wedstrijd. In tegenstelling tot de  voorgaande wedstrijden speelden we vandaag in de 4-4-2 opstelling. Onder leiding van Tycho en Luuk S. deden we de warming up, die soepeltjes verliep.

Na het fluitsignaal zetten de Nieuwerkerkers meteen druk en kon er al snel gescoord worden. Luuk S kwam oplopen, stond op de rand 16 en daar kregen we hulp van de tegenstander: 0-1. Vervolgens nam Bink de bal mee uit de kluts en schoot de 0-2 binnen. Daarna was Floor aan de beurt om te scoren. Ondanks dat Floor tegen de hand van de keeper aanschoot viel de bal toch nog in het net.

Toen volgden nog 3 mooie doelpunten van Daniel, en dus had hij een hattrick. Ruststand 0-6. In de rust zei de trainer dat we goed speelden en naar die 0-10 moesten werken.

De tweede helft begon rommelig en eindigde rommelig. Er is nog 1 doelpunt gemaakt, die kwam van Luuk S. tot volgende week!

Save