ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO13-1 - TOGB JO13-2

Floor web

Wedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 – TOGB JO13-2
Uitslag: 13 - 0
Verslag: Floor In ’t Hout

We moesten om 9:00 verzamelen in de kleedkamer, onder de tribune. Tycho was aanvoerder en onder zijn leiding deden we de warming up.

De wedstrijd begon, we zetten goed druk en hadden snel de bal veroverd, Luuk S gaf een goeie bal op Daniel die naar de achterlijn rende en de bal goed voorgaf waar Floor stond en die maakte de 1-0. Daarna gebeurde precies hetzelfde, Daniel gaf hem weer goed voor en Floor maakte de 2-0. Daniel maakte een actie en ging naar de achterlijn en gaf de bal weer goed voor en Floor schoot hem erin. Het was 3-0 binnen 10 minuten.

De 4-0 werd gescoord door Daniel via een corner. De 5-0 was een actie van Bink die een-op-een liep en hem erin schoot. 5-0 was ook door Bink via een goeie actie lag de bal alweer in het net. De 6-0 werd erin geschoten door Daniel. De 7-0 was ook door Daniel via een mooie actie. We gingen de rust in met 7-0 dankzij onze sterke verdediging had de tegenstander geen schijn van kans.

De rust was voorbij en we kregen al snel een penalty een Bink benutte hem in de linker hoek 8-0. De 9-0 was een actie van Bink die hem er vlekkeloos inschoot. 10-0 was een corner en Floor schoot hem er mooi in. 11-0 was een penalty van Bink hij schoot hem in de rechter hoek. 12-0 was weer een goal van Bink een-op-een en schoot hem binnen. de 13-0 was door Floor goed in de onderhoek geplaatst.

Dit was de wedstrijd tot volgende week!!!

SaveSave

Save