ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO13-1 - Alexandria '66 JO13-2

Luuk J. web

Wedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 – Alexandria '66 JO13-2
Uitslag: 3 - 2
Verslag: Luuk Jille

We moesten verzamelen om 9:00 uur voor de topper tegen Alexandria'66. Eerst deden we een warming up onder leiding  van Tycho en Luuk S. en daarna ging elke linie samen overspelen.

Om 10:00 uur nam Nick R. de aftrap en gingen we van start. Al vrij snel kregen we een vrije trap die door Tycho genomen werd en via Luuk S. kwam de bal bij Luuk J. die een steekbal op Daniel gaf en zo maakte Daniel de 1-0.

Na 20 minuten werd er een overtreding op Nick R gemaakt waardoor we een penalty kregen die gescoord werd door Bink en zo stonden we 2-0 voor. Alexandria’66 kreeg nog een vrije trap die op de lat kwam en er in gekopt werd alleen de ‘goal’ was buitenspel dus hij werd afgekeurd, zo verliep de eerste helft met een ruststand van 2-0.

De tweede helft begon niet zo goed, Nieuwerkerk kreeg een doelpunt tegen die vanaf de linkerkant over de keeper heen geschoten werd, dit was ook het eerste tegendoelpunt van het seizoen.
Hierna volgde de tweede tegenslag voor Nieuwerkerk: de rechtsbuiten van Alexandria’66 maakte een lange sprint en schoot vervolgens de bal in de linkerhoek 2-2.

Nieuwerkerk kreeg in de 21e minuut nog een corner die genomen werd door Luuk S. en via de kluts bij Tycho kwam. Hij schoot de bal binnen zo werd het 3-2. De keeper van Alexandria’66 kreeg ook nog een blessure die erg veel tijd rekte en zo hield Nieuwerkerk het vol tot het einde.

Save