ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO13-1 - BVCB JO13-1 | Oefenwedstrijd

Koen web

Wedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 – BVCB JO13-1
Datum: Woensdag 8-11-2017
Uitslag: 3 - 2
Verslag: Koen van der Spek

We moesten verzamelen in de kleedkamer om 18:00. Er waren drie invallers meegekomen: Renso, Job en Soule. Youp, Zakaria en Nick K waren er niet bij. De shirts werden uitgedeeld, en we gingen ons verkleden.
In de tussentijd deed de trainer de wedstrijdbespreking. Na de wedstrijdbespreking gingen we de warming up doen onder leiding van Tycho en Luuk S. Deze was goed en geconcentreerd.

Eerste helft
Toen de wedstrijd begon moesten we er even inkomen. BVCB kwam na 20 minuten op voorsprong door een mooi afstandsschot. Hierna werden we pas echt wakker, we zetten veel druk en creëerden veel kansen. Dat leidde tot de toch wel verdiende 1-1 van Daniel na een goede aanval. BVCB raakte hierdoor gefrustreerd en ging veel zeuren onderling. 3 minuten na de 1-1 ging de 2-1 er al in door een goede goal van Nick R. Hierdoor eindigden we een goede eerste helft met een verdiende voorsprong.

Tweede helft
De tweede helft begon rommelig, weinig kansen en veel onzuivere passes. De eerste wissel kwam in de tweede helft. Soule voor Bink. De tweede wissel kwam er vlak na. Job voor Mateja. De 3-1 viel vlak na de wissel. Daniel maakte zijn tweede na de (zoveelste) fout in de verdediging van BVCB. De derde wissel kwam. Mees voor degene met twee goals, Daniel. Hierna volgden een hoop kansen. De tweede helft was veel minder swingend dan de eerste. De aansluitingsstreffer viel. Na een goede redding van Jason, werd uit een rebound de bal ingeschoten door hun linksbuiten. Einde tweede helft, we hadden met een ruimer verschil kunnen winnen maar we hebben een heel goed resultaat gehaald tegen een derde divisie ploeg.

Save