ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

CCV Zwervers JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Mateja web

Wedstrijd: CVV Zwervers JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1
Datum: Zaterdag 11-11-2017
Uitslag: 0 - 2
Verslag: Mateja Rajkovic

De wedstrijd begon om 9:45 uur. In de kleedkamer waren we al heel erg geconcentreerd aan het luisteren naar de trainer. Hij zei dat we vanaf seconde 1 gelijk vol druk moesten zetten en dat deden we. Wij jaagden ze helemaal af en dat beloonde ons toen met een vroege goal. Koen kreeg de bal van Tycho, hij draaide open en schoot op het doel en het was toen 1-0. De rest van de eerste helft was vol met kansen voor ons maar helaas maakten we die niet goed af.
In de verdediging stond het positioneel goed, en we waren sterk in het veld. Dat was de eerste helft.

In de rust zei de trainer dat we nog feller moesten zijn, en toen begon de tweede helft.  Het ging wat stroever dan de eerste helft maar we zette nog wel druk, en dat kwam goed van pas, want Bink onderschept de bal en passt de bal naar Nick R en die passt de bal naar Daniel die hem binnen schoot en zo stond het 2-0. Toen probeerden we nog meer doelpunten te scoren maar helaas lukte dat niet. De tegenpartij zette ook de laatste paar minuten druk op ons maar wij hebben de wedstrijd gewoon slimmer, sterker en tactischer gespeeld en daardoor hebben we terecht gewonnen.
Eindstand 2-0.

Save