ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Hillegersberg JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Luuk S. webWedstrijd: VV Hillegersberg JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1
Datum: Zaterdag 4 -11-2017
Uitslag: 4 - 2
Verslag: Luuk Snijder

We speelden tegen Hillegersberg om 10:00 uur, het begon gelijk goed. Daniel en Tycho scoorden snel achter elkaar 2 doelpunten. Toen ging het een beetje stroef en stonden we niet goed en kregen we de 2-1 tegen. Daarna hadden  we nog wel goede acties maar we schoten ze er maar niet in. Toen kreeg Hillegersberg nog een kans en scoorden ze de 2-2.

In de tweede helft begonnen we slap en kregen we twee doelpunten om onze oren,  4-2. Toen gingen we volop in de aanval maar we scoorden maar niet. De scheids maakte ook twee cruciale fouten. Eerst werd Nick R van achteren neergeschopt in het strafschopgebied en daarna werd Floor op zijn knie geschopt. Twee keer geen penalty. Verder ging de wedstrijd heel stroef. Eindstand 4-2 verloren.

Save