ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO13-1 - VVOR JO13-1

Mees webWedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 - VVOR JO13-1
Datum: Zaterdag 18 -11-2017
Uitslag: 8 - 0
Verslag: Mees Wubben

Zaterdag 18 november moesten we een wedstrijd thuis spelen tegen VVOR.

We verzamelden in de kleedkamer onder de tribune, hier gingen we ons omkleden en startte de wedstrijdbespreking. Daarna gingen we naar buiten en begonnen we met de warming up, hierna startte de wedstrijd.
We begonnen wat moeilijk maar na een paar minuten begonnen we kansen te krijgen en goed te voetballen. We kregen een enorme kans van Nick door een pass van Bink dit werd bijna een doelpunt. Later kregen we nog twee grote kansen helaas gingen die ook mis zo voetbalden we verder. Na balverlies van de tegenpartij ontstond er een counterkans van Bink, dit leverde geen doelpunt op.

Na tien minuten gespeeld te hebben kregen zij een kans op doel gelukkig stond Isaac er nog en had een hele goede redding. Een paar minuten later scoorde Nick door een voorzet van Bink en werd het 1-0 voor ons. We bleven kansen krijgen en speelden goed over naar elkaar, toch was het soms nog wat slordig. Na goed overspelen van ons kreeg Nick een kans en die maakte hij mooi af, 2-0. Er waren ook nog wel kansen voor de tegenpartij maar die hield Isaac mooi uit het doel. Er ontstond een grote kans voor Daniel en hij schoot de bal in de hoek 3-0. In de dertigste minuut moest Timo er geblesseerd af en kwam Job er in. Niet eens twee minuten later scoorde Nick weer door een pass van Bink 4-0. We gingen met een mooie stand de rust in.

In de kleedkamer vertelde de trainer wat we goed deden en wat nog konden verbeteren de tweede helft. In de tweede helft viel er al snel een openingsdoelpunt door een mooie actie van Bink 5-0. De 6-0 kwam door goed overspelen van Job naar Luuk en van Luuk naar Bink, hieruit ontstond de schietkans. We bleven goed voetballen en scoorden zelfs 7-0 door een actie van Bink. We kregen kansen bijvoorbeeld de voorzet van Suleyman op Bink. Er was nog een goede voorzet van Suleyman alleen dat leverde helaas geen doelpunt op. Als laatste scoorde Suleyman, hij schoot mooi op goal en de 8-0 zat. Na nog even voetballen klonk het  fluitsignaal. De wedstrijd was afgelopen met een 8-0 overwinning, een goede prestatie en een wedstrijd waarin we goed samenspeelden.

SaveSave

Save