ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO13-1 - Sparta JO13-2

Timo webWedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 - Sparta (AV) JO13-2
Datum: Zaterdag 02 -12-2017
Uitslag: 6 - 1
Verslag: Timo Houkes

Vandaag moesten we om 9.00 uur verzamelen in de kleedkamer bij VV Nieuwerkerk voor de westrijd tegen Sparta (av) JO13-02.
Het was een hele koude ochtend. We begonnen de wedstrijd in een 4-3-3 opstelling, Job uit de JO12-01 deed mee met ons.

Wij mochten beginnen met de aftrap, we gingen gelijk aanvallen en we scoorden binnen 25 seconden de 1-0 door Luuk S. We bleven doorgaan met aanvallen en Bink scoorde na 12 minuten al de 2-0.

We speelden goed voetbal en kregen kans op kans en scoorden goal op goal.
3-0 door Luuk S.
4-0 door wederom Bink
5-0 door Nick

Net voor rust kreeg Tycho een harde schop op zijn knie waardoor hij in de rust gewisseld moest worden. We gingen dus rusten met 5-0.

In de rust wisselden we 2 keer namelijk Timo --> Tycho en Mees --> Youp.
Ook gingen we na de rust in een andere opstelling spelen namelijk 3-4-3 in een ruit.
Wij waren de ploeg met het initiatief en Nick scoorde dan ook snel de 6-0.
We waren nog steeds de betere ploeg maar konden de kansen niet meer benutten.
Jammer genoeg scoorden Sparta nog wel de 6-1 uit een corner.

Bedankt voor het lezen, dit was de één na laatste wedstrijd van de competitie en we staan nog steeds eerste. Volgende week moeten we uit tegen V.O.C.

Save