ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VVN JO13-1 – Alphense Boys JO13-2 | Bekerwedstrijd

Nick R. webWedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 - Alphense Boys JO13-2
Datum: Zaterdag 16-12-2017
Uitslag: 3 - 2
Verslag: Nick Reith

Bekerwedstrijd tussen de nummer 1 in 1e klasse en de nummer 1 in de hoofdklasse!

De wedstrijd begon om 10:30 uur op het hoofdveld en er waren veel mensen aan het kijken. We begonnen een beetje slap aan de wedstrijd waardoor Alphense Boys via een penalty op 0-1 kwam. Daarna gingen we beter voetballen met heel veel druk op de bal. Een goede actie van Bink aan de linkerkant zorgde voor de 1-1.

We bleven goed voetballen en met het hele team keihard werken. Door dit harde werken met elkaar kwam de mooiste goal van de ochtend. Bink kreeg de bal aan de linkerkant en speelde de bal op Nick die de bal kaatste op Luuk S. die de bal diep speelde op Daniel en hij maakte een mooi doelpunt 2-1.

Alphense Boys was een goede voetballende ploeg die erg gevaarlijk was, hier kwam Ook de 2-2 uit. De rechtsbuiten kreeg de bal diep en onze verdediger kreeg geen kans om zijn voet ertussen te krijgen, de rechtsbuiten schoot de 2-2 binnen, dit was ook de ruststand.

De trainer vertelde ons in de rust dat we zo door moest blijven gaan veel druk zetten, maar vooral ook blijven voetballen. We gingen wisselen in de rust, Youp ging eruit en Timo kwam erin.

Na 5 min in de 2e helft kwam Floor erin voor Mees. Floor kwam linksbuiten en Bink kwam links op het middenveld te spelen.

We bleven hard werken als team en zo kwam ook de 3-2. Nick ging druk zetten op een van de centrale verdedigers en die speelde de bal naar de andere centrale verdediger. Daniel zat hier gelijk tussen, hij was sterk met zijn lichaam en maakt de 3-2! We waren erg blij en er volgden nog een paar spannende minuten.

We wonnen deze bekerwedstrijd met 3-2 en bedankten ons publiek. Na de wedstrijd zei de trainer dat hij trost is op ons over de eerste helft van het seizoen en dat hij het knap vond hoe we dit met elkaar hadden gedaan!

We hebben nu winterstop en gaan in januari meedoen aan een wintercompetitie.

SaveSave

SaveSave