ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Jodan Boys JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Job webWedstrijd: Jodan Boys JO13-1 - vv Nieuwerkerk JO13-1
Datum: 22-1-2018
Uitslag: 4-4
Verslag: Job Huijzer

2e wedstrijd in de Wintercompetitie 2018 - Jongens onder 13 - Poule A

een kraker...!

Maandag speelden we de 2e wedstrijd van de wintercompetitie tegen Jodan Boys. Het zou een spannende wedstrijd worden want Nieuwerkerk en Jodan Boys zijn erg aan elkaar gewaagd.

De wedstrijd begon en al vrij snel kreeg Nieuwerkerk een goal tegen omdat we op 1 lijn verdedigden. Terwijl de trainer tegen ons zei: “niet op 1 lijn verdedigen 1 lange bal erover heen en er staat niemand meer". Na hard werken kwam 5 minuten later de 1-1 door een mooie actie en voorzet van Bink en mooi afgerond door Nick. 2 minuten later stond het weer 2-1 voor Jodan Boys. Daardoor begonnen we tegen elkaar te zeuren en waren we niet meer positief waardoor we weinig gingen praten. Jodan Boys kreeg nog een paar kansen 1x rolde de bal net voor de goal langs. Ook was er een vrije trap voor ze en die ging over. Toen was het rust, de ruststand was 2-1.

De 2e helft begon en na een paar minuten was het 2-2 door een mooie goal van Daniel. Snel daarna scoorde Daniel uit een corner ook de 2-3. Nieuwerkerk was de betere ploeg in de 2e helft. We wonnen alle duels en we tikten Jodan Boys helemaal weg. Daardoor maakte Koen met een mooi afstandschot de 2-4. Toen maakte Jodan Boys een goal uit een moeilijke hoek waardoor zij weer hoop kregen. Wij zakten een beetje in want we begonnen weer op 1 lijn te verdedigen. We kwamen een paar keer goed weg. Isaac was al gepasseerd maar Timo redde de bal nog van de lijn. Kort daarna maakte Jodan Boys toch de 4-4.

Zaterdag spelen we de halve finale tegen Berkel. En misschien daarna de finale, we zullen er een leuke dag van maken.

Save