ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Jodan Boys JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Dani webWedstrijd: Jodan Boys JO13-1 - vv Nieuwerkerk JO13-1
Datum: 27-1-2018
Uitslag: 1-0
Verslag: Daniel Wernet

Finale Wintercompetitie 2018 - Jongens onder 13

De finale van de wintercompetitie speelden we net als afgelopen maandag tegen Jodan Boys. Zij spelen 3e divisie en wij 1e klasse promotie. We begonnen wat slap, maar het werd wel steeds beter al gaven we wel corners, uitballen en vrije trappen weg. En we hadden de scheidsrechter ook niet echt mee. En Jodan Boys was wel meteen heel fel op de bal.

Eerste helft scoorde Jodan Boys uit een corner, maar hij werd afgekeurd omdat het buiten spel zou zijn.
Ook in de eerste helft nam Tycho een vrije trap nadat Dani onderuit geschoffeld was. De keeper ving ‘m, wij dachten allemaal dat ie over de lijn was, maar de scheidsrechter gaf ‘m niet. Voor ons dus ook geen doelpunt.

Ruststand 0 – 0. Tijdens de rust zei de trainer dat we er feller op moesten.

En dat deden we ook, een tandje erbij. Toch scoorde Jodan Boys de 1 – 0. We hadden in de tweede helft wel een paar mooie combinaties, maar we scoorden niet. Daniel had een grote kans, alleen op de keeper na een pass van Bink, maar de bal ging voorlangs. Het lukte ons niet te scoren. We hebben heel hard gewerkt, maar de eindstand bleef ook na de tweede 20 minuten 1 – 0.

We baalden allemaal echt super erg, maar we zijn ook trots dat we zo ver zijn gekomen!

Jodan Boys kreeg de beker, wij zijn tweede, ONA is derde en Berkel vierde.

Dani & Nick

Save