ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO13-1 - Spartaan '20 JO13-2

Luuk J. webWedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 - Spartaan '20 JO13-2
Datum: 24-2-2018
Uitslag: 4-0
Verslag: Luuk Jille

Achtste finale KNVB beker

Op een koude zaterdagmorgen verzamelden we om 9:00 uur om de achtste finale van de beker tegen Spartaan ’20 te spelen, een hoofdklasser die ook nog eens tweede staat, het beloofde dus geen makkelijke wedstrijd te worden.

We begonnen geconcentreerd aan de warming-up en deden daarna nog een positie spel, tot slot gingen we nog afwerken en waren we er helemaal klaar voor.

We begonnen de eerste helft met zon tegen maar dat hield ons niet tegen, al na 2 minuten hadden we enorme kans, helaas gemist. Daarna gingen we goed door en waren sterk in de duels. Na een corner scoorde Daniel nadat het 1e schot door de keeper tegengehouden werd.

Halverwege de eerste helft haalde Koen uit van buiten de zestien en die bal vloog over de keeper het doel in. Eind eerste helft kregen we nog een corner de van links genomen werd over iedereen heen maar Timo kon de bal nog binnen houden en speelde op Luuk J die een voorzet gaf en Nick kon de bal er in tikken en was het 3-0 bij rust.

Begin tweede helft werd Isaac uitgeschakeld doordat de spits van de tegenstander hard door ging, gelukkig hadden we een reserve keeper, Sem die er in kwam. De tweede helft kregen we nog een paar kansen die helaas niet benut werden, zij hebben in de hele wedstrijd maar 1 goede kans gehad. Eind tweede helft legde Daniel de bal terug op Koen die hem over de keeper erin schoot. Eindstand 4-0.

Klik hier voor een filmpje!