ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

RVVH JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Dani webWedstrijd: RVVH JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1
Datum: 10-3-2018
Uitslag: 1-3
Verslag: Daniel Wernet

Begin van de eerste helft ging goed. De aanvallen waren gevaarlijk, de verdediging was goed en op het middenveld was rust. We speelden soms nog wel een slappe inspeelbal of we gingen niet hard genoeg het duel aan. Toch konden we door een paar goede aanvallen twee keer scoren. De eerste kwam toen Nick doorkaatste op Bink, die ging een-op-een en scoorde de 0-1. RVVH scoorde de 1-1 met een kopbal uit de corner. Daarna maakte Bink de 1-2.

De tweede helft gingen we veel feller en fysieker op en goede inspeelballen en we waren allemaal goed gefocust. We zetten goede aanvallen op, Dani werd diep gestoken door Luuk S, hij legde hem terug op Nick en die schoot de 1-3 erin.

De tegenstander had hele lange jongens, maar wij waren niet onder de indruk. We speelden fysiek gewoon nog harder dan normaal. Hun rechtsbuiten was heel behendig, Youp had ‘m echt goed in de greep, maar Youp ging er in de tweede helft geblesseerd af, Job nam het over.

De trainer was zeer tevreden over allebei de helften.