ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

VV Nieuwerkerk JO13-1 - Smitshoek JO13-2

Luuk J. webWedstrijd: VV Nieuwerkerk JO13-1 - Smitshoek JO13-2
Datum: 25-4-2018
Uitslag: 4-1
Verslag: Luuk Jille

Woensdag avond speelden we voor de competitie tegen Smitshoek. We verzamelden om 18.00 uur om vervolgens om  19.00 te spelen. We begonnen eerst met de warming up die bestond uit warmlopen een positie spel en afwerken. Al om 18.45 begon de wedstrijd een kwartier van te voren dus.

1e helft: De aftrap werd genomen en we gingen er gelijk vol op, na ongeveer 15 minuten gespeeld te hebben gaf Zakaria een bal op Bink die zijn man passeerde en vervolgens de bal in de hoek schoot 1-0. Iets later in de eerste helft schoot  Luuk S op doel, de bal glipte door de benen van de keeper en ging het doel in het was 2-0 bij rust.

2e helft: Sem werd bij rust ingebracht en mocht een helft keepen. Na ongeveer 10 minuten kregen we een penalty tegen omdat er volgens de scheidsrechter  hands was gemaakt, Sem stopte de penalty en de rebound alleen de derde keer dat er werd geschoten was het raak voor Smitshoek 2-1. Na ongeveer twintig minuten gespeeld te hebben schoot Floor de 3-1 erin, en ongeveer 5 minuten later schoot Floor de 4-1 erin.

Eindstand 4-1.