ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

HVV JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Job webWedstrijd: HVV JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1
Datum: 28-4-2018
Aanvang: 9:00 uur
Uitslag: 1-1, strafschoppen 4-1
Verslag: Job Huijzer

Kwartfinale KNVB beker

We hadden een andere trainer vandaag dus dat was even wennen maar hij zei: "we maken er wat van." En het was een interessante wedstrijd want we speelden tegen een 3e divisie ploeg. De eerste 10 minuten moesten wij even naar elkaar zoeken. Na de eerste 20 minuten scoorde HVV de 1-0. Niet veel later scoorde Tycho de 1-1 daarna was het rust.

De 2e helft gingen wij er heel hard op. Het was erg gelijk op: wij kansen zij kansen. Uiteindelijk scoorde niemand en bleef het 1-1. Penalty's!

Eerst moest HVV een penalty nemen en die misten ze maar de scheids zei dat hij opnieuw moest omdat hij niet had gefloten dat was erg teleurstellend.

Daarna moest Tycho er 1 nemen hij miste, HVV scoorde weer en Daniel miste ook. We baalden allemaal heel erg. Toen scoorde HVV weer en moest Bink er 1 nemen Hij scoorde wel. Toen moest VVv er weer 1 nemen. Scoorden ze dan was het over, misten ze konden wij nog winnen maar kleine kans.

Maar ze scoorden. We waren allemaal erg verdrietig maar het is zo. Maar 1 ding: de wedstrijd hebben we wel goed gespeeld!