ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Rozenburg JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1

Floor webWedstrijd: Rozenburg JO13-1 - VV Nieuwerkerk JO13-1
Datum: 12-5-2018
Aanvang: 11:00 uur
Uitslag: 2-7
Verslag: Floor in 't Hout

We moesten om 9:30 verzamelen bij Van De Valk. Als trainer hadden we deze week Raoul. De trainer had gezegd dat we zoveel mogelijk ons eigen spel moesten gaan spelen dus dat deden we.

We begonnen fel, de eerste grote kans die we kregen was na 3 minuten, Bink kwam langs zijn man en rende naar de achterlijn gaf een lage voorzet op Floor maar die schoot hem tegen de tegenstander. Daarna viel het eerste goal Bink kreeg een goede bal van Mees, maakte en actie en scoorde de 0-1. Luuk gaf een goede bal op Bink die weer de goal wist te vinden 2-0. Toen gingen we minder goed voetballen en kwam de 1-2 door een foutje achterin. Aan het einde van de eerste helft kregen we en corner en Tycho kopte de bal erin maar de goal werd afgekeurd wegens hinderen van de keepster.

De tweede helft begonnen we redelijk we kregen en corner en de bal kwam bij de eerste paal en Tycho zette zijn hoofd er tegenaan 1-3. Er werd gewisseld Souleyman, Job en Luuk kwamen erin en Floor, Youp en Daniel gingen eruit. Souleyman gaf een bal op Mees die hem voorgaf een Koen schoot hem er met zijn rechter in 1-4. Bink maakte en actie langs de achterlijn gaf hem laag voor en Souleman hoefde alleen zijn voet er tegenaan te zetten 1-5. Na een goede actie van Souleyman gaf hij de bal aan Mees die hem voorgaf op Koen en 1-6. En corner van de tegenstander, niemand dekte de tweede paal en daar kwam de bal en het was 2-6. Weer maakte Souleman een goede actie en gaf de bal op Mees en het was 2-7.

OP NAAR DE KAMPIOENSWEDSTRIJD TEGEN SPARTAAN ’20 JO13-4