Het bestuur wenst haar leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren een mooie zomervakantie !

JO13

respect-teamsOnderstaand overzicht toont alle JO13 teams van de v.v. Nieuwerkerk. Klik op het teamnummer om de teamdetails op te vragen.

Teamindeling seizoen 2018/2019 JO13

Beste ouders,

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de indeling van de teams voor het nieuwe seizoen. Omdat jo12 naar een andere spelvorm gaat en leeftijdsgroepen combineren hiermee zeer beperkt mogelijk is, was het een hele puzzel. Ook blijkt ieder jaar weer dat er op het laatste moment nog wijzigingen doorgevoerd moeten worden door bijvoorbeeld opzeggingen, nieuwe inschrijvingen of aanpassingen in de selectieteams.
Wij gingen uit van teams met een groot aantal spelers, echter afgelopen week is gebleken dat wij door instroom van nieuwe spelers en overgang van een aantal jo12 spelers naar jo13 wij een extra team konden gaan inschrijven waardoor het aantal spelers per team acceptabeler is.
Op basis van input van de huidige leiders, de scouts, onze eigen observatie en de nodige wensen van spelers/ouders hebben wij nu de indeling kunnen maken. Wij realiseren ons dat we nooit iedereen tevreden kunnen stellen maar wij denken dat onze indeling een juiste weerspiegeling is van alle input.

Uiteraard kan het zo zijn dat er nog mutaties gaan plaats vinden binnen de teams door onvoorziene gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld opzeggingen. Uiteraard zullen wij de noodzakelijke aanpassingen binnen de teams met de leiders en betrokken ouders vooraf bespreken.

Voor diverse teams zoals 13-4 en 13-7 zoeken wij nog trainers/leiders. Graag ontvangen wij aanmeldingen van bereidwilligen om deze jongens komend seizoen te begeleiden.

De nieuwe indeling is inmiddels ook met de nieuwe leiders gecommuniceerd en mogelijk wordt er nog een kennismakingswedstrijd georganiseerd de komende week.

Wij wensen alle spelers en ouders veel plezier het komend seizoen.

Mochten er vragen zijn dan verzoeken wij u die te mailen naar

Met vriendelijke groet,

Jacqueline van Bergen Bravenboer en Frenk de Jong