ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Capelle J08-1 een maatje te groot - 4 november 2017

Vandaag stond op een mooie zonnige herfstochtend de wedstrijd tegen Capelle op het programma. In de beker hadden we ook al tegen hen gespeeld en net verloren, dus het leek een spannende pot te gaan worden.

Helaas wordt het dit keer al snel duidelijk gemaakt dat Capelle opnieuw voor de winst gaat. Ieder foutje door Nieuwerkerk wordt direct afgestraft en Capelle zit er strak bovenop. Hierdoor komen we niet aan ons voetbalspel toe en lopen we in score al gauw achter. Na de 0-2 is het Joshua met een eerste schot op doel, die door de keeper wordt tegengehouden. Yanis probeert het een aantal keer met een afstandsschot, maar helaas gaat de bal er niet in. Uit een corner van Luca scoort Timon de 1-2. Daarna weet Capelle weer twee keer achter elkaar te scoren. In eerste instantie blijven de koppies na de 1-4 een beetje hangen, maar na de time-out en de peptalk van trainer Niels gaan we er weer voor. Helaas lukt het maar niet om te scoren. Uit een mooie corner van Yanis krijgt Luuk de bal er net niet in. Keeper Amir heeft nog een paar mooie reddingen. Met rust staat het 1-7.

Na de rust blijft het spelbeeld vergelijkbaar. En hoewel we niet opgeven, blijkt Capelle een maatje te groot. Inmiddels staat Timon op doel en weten we tussen de doelpunten van de tegenstander door ook zelf nog een aantal keer te scoren. Luca heeft een mooi schot op doel dat de keeper weet te blokken, maar in twee instantie tikt Amir de bal binnen. Na druk door Roan weet Kyan de bal van Capelle af te pakken en passt op Roan die de bal meeneemt en in de verre hoek schiet. Even later geeft Amir een lange pass op Roan die goed vrij staat. Hij gaat alleen op de keeper af en scoort. Eindstand 4-15.

Al met al een wedstrijd waar we veel van kunnen leren en volgende week weer een nieuwe kans!