ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Weer naar Barendrecht - 10 februari 2018

Onze laatste wedstrijd voor de winterstop kwamen we (met kleine doeltjes) tot een 1-1 gelijkspel tegen Barendrecht J08-1. Na al die weken zonder wedstrijd waren we helemaal klaar voor een revanche.

Nieuwerkerk begint flitsend: binnen 20 seconden ligt de bal al in het doel. Na de aftrap krijgt Joshua de bal. Hij schiet deze in de diepte, Kyan omspeelt een tegenstander in de hoek en geeft voor, Timon geeft voor het doel een tikje terug op Roan, die de bal hard in de hoek plaatst: 0 – 1 , en nog geen speler van Barendracht heeft de bal geraakt.

Nieuwerkerk gaat fel door, en al snel scoort Kyan 0 - 2. Dan neemt Nieuwerkerk wat gas terug en wordt Barendrecht wat sterker. Al snel valt de 1 – 2. Verder laat keeper Luca het niet komen, met een paar knappe reddingen en hulp van verdedigers Amir en Joshua.

Na de eerste time-out is de wedstrijd redelijk in evenwicht. Barendrecht drukt wel, maar komt niet langs verdedigers Luuk en Yanis, goed geholpen door middenvelder Amir. Dan maakt Amir uit een corner fraai de 1 – 3, en al snel ook de 1 – 4 nadat hij een pass onderschept. Nieuwerkerk drukt door: Nadat de keeper een schot van Joshua loslaat, tikt Kyan de 1 – 5 binnen. Even later Komt Kyan goed door op rechts en gaat zijn voorzet via een tegenstander het doel in.

1 – 6 bij rust, met soms heel goed spel. Even naar binnen om op te warmen (vooral de ouders langs de lijn…)

Na rust loopt het even wat minder. Barendrecht is feller en Nieuwerkerk heeft te weinig rust aan de bal. Ondanks een aantal knappe reddingen van keeper Timon weet Barendrecht twee keer te scoren. De laatste 10 minuten zijn weer voor Nieuwerkerk. Eerst scoort Roan knap uit een mooie corner van Yanis, dan scoort Luca heel beheerst na een mooie lange bal van Timon. Yanis schiet van ver de bal in de lange hoek. Luca zorgt met twee doelpunten voor een mooi slotakkoord: 3 - 11.

Een goed begin van de nieuwe competitie!