Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?

Nieuwerkerk JO15-4

Matrix

Beker

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Patrick en Mortezatrainer/leider
Jacques06-12665042
elftalbegeleider

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
MAANDAG20.00-21.15Kunstgras 4
WOENSDAG18.45-20.00Kunstgras 4

12 april. VVN C4-Stolwijk C1. Uitslag 4-1. TWEEDE PLEK IN DE COMPETITIE IS ZEKER!!!

8 april Groeneweg C2 - VVN C4. Uitslag 0-5.

11 maart. Schoonhoven C2-VVN C3. Uitslag 2-4

17 februari, VVN C4-Jodan Boys C3. Uitslag 2-2

9 december 2016. Soccer Boys C2 - VVN C4. Uitslag 5-2

Beste spelers en ouders VV Nieuwerkerk JO15-4 oftewel C4

Beste spelers en ouders VV Nieuwerkerk JO15-4 oftewel C4,

Ik (Jacques) had mezelf voorgenomen om na iedere wedstrijd een kort stukje te schrijven.
Schiet erop de een of andere manier een beetje bij in. Nu dan een meer algemeen stukje en
beloof dat ik beter zal doen voor de komende wedstrijden.. eerst uit tegen Soccer Boys en dan is de volgende alweer in 2017.
Kunnen we wel lekker blijven trainen.

En zoals eerder gezegd, na een prima beker ronde de competitie gestart in de 3e klasse.
Na 6 wedstrijden kunnen we zeggen, wij draaien goed mee.
We staan 3e en hebben nog niet verloren. 3 keer winst en 3 keer gelijk.

Ondanks dat er een aantal blessures zijn, Salah-eddine heeft 2 wedstrijden niet meegedaan vanwege zijn voet en Nick
is nog wel even uit de running, daar komen we dadelijk nog even op terug, begint het team steeds beter te draaien.
Heeft denk ik ook te maken met de tegenstanders, die zijn pittiger en steviger en dus moeten wij ook meer aan de bak.
Dat is super gaaf om te zien.

Herstel van Nick gaat voorspoedig, het gips is eraf en de fysio is begonnen. Beweging van de knie komt op gang.
Spieren moeten weer aansterken en groeien. Mooi dat de winterstop er aan komt en dat we hopelijk ergens in februari Nick weer kunnen zien schitteren.
Fingerscrossed.

De twee wedstrijden die er bovenuit steken, waar het team echt super top en gaaf heeft gevoetbald, zijn thuis tegen Olympia C2 en de wedstrijd van afgelopen zaterdag, uit tegen Jodan Boys C3. Allebei een gelijk spel.
Maar gewoon een team gezien dat voor elkaar wil knokken en niet wil verliezen. Jullie gaan er gewoon voor.
En Jodan Boys was op onverklaarbare wijze uit de 2e klasse gedegradeerd (althans volgens de trainers).
Dus een goede prestatie.

Uiteraard is de 4-0 overwinning tegen Schoonhoven een mooi toefje slagroom op de afgelopen reeks.

Ook de ouders wil ik bedanken voor de support en de aanmoedigingen. Echt vergeet het vlaggerswerk niet.
Super en top..

Een nieuw schemaatje staat op de site.

Namens de technische staf bedankt..

Laatste vraag… Wat vinden jullie als ouders als de jongens allemaal in hetzelfde trainingspak naar de wedstrijden komen?
En wat willen jullie daar voor uitgeven. Ik schat dat een pak zo rond de 80 euro zal kosten(in de VVN shop)

Laat maar weten op de app, mag ook alleen naar mij.

groet,
Jacques

vlagger van de week

Hierbij een nieuw lijstje voor de komende wedstrijden. Ik (Jacques) heb de komende wedstrijd even omgedraaid.

as zaterdag de 7e wedstrijd uit Bowie - Harm Piet
8e wedstrijd uit tegen DSO in 2017 - Quinten - Dick
9e wedstrijd Nick - Jacques
10e wedstrijd Bilal - ouder
11e wedstrijd Salah-eddine - Hassan
12e wedstrijd Ruben - ouder
13e wedstrijd Thom - John
14e wedstrijd Bart - Martijn
15e wedstrijd Tewo - Rene

namens de technische staf bedankt..

Scoren doe je met z'n allen. Maar er is er toch altijd eentje die als laatste z'n voet tegen de bal zet.

Image Hosted by PicturePush

(voor de goede orde, er kan alleen gescoord worden als het team staat, werkt, voetbalt en de kansen benut)

De stand t/m 14 januari DSO C3 - VVN C4, uitslag 1-4:

Salah         13

Luuk           13 (+1)

Nick            8

Thiha          5

Arjen          4 (+1)

Bilal            3

Bowie         3 (+1)

Quinten      2

Remco        1

Bart           1 (+1)

Invallers     3

Totaal      56 (+4)

19 november. VVN C4 - Olympia C2. Uitslag 1-1.

12 november. VVN C4 - Groeneweg C2. uitslag 2-2.