Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

Nieuwerkerk MO11-2

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Alle uitslagen

Programma komende weken

Beker

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Paul Slijkhuis06-29526568
Leider/Trainer
Ruud van der Zwaan06-40224808

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG17.45-19.00Kunstgras 4a
VRIJDAG17:45-18:45Kunstgras 4a

Nieuwerkerk MO11-2 wint van de Jodan Boys/Girls

Nog voor de wedstrijd was begonnen, waren de meiden van de M011-2 al doorweekt. Niet van het zweet, maar van de regen die maar uit de lucht bleef vallen. Desondanks hadden ze er weer zin in. En aan het aantal supporters onder de paraplu's langs de lijn te zien, waren zij niet de enige. De wedstrijd tegen Jodan Boys M011-1 kan beginnen!

WhatsApp Image 2017 09 16 at 14.07.35 2

Nieuwerkerk gaat vanaf het begin fel van start en zet Jodan Boys vast op de eigen helft. De meiden spelen goed samen en coachen elkaar. Lisanne en Dewy lopen steeds goed vrij. Nikki 1 en Romee strooien met mooie passjes. Ainhoa en Nikki 2 jagen tegenstanders goed op, waardoor de Jodan girls niet aan aanvallen toekomen. Achterin blijven Mia, Inez en Kiki geconcentreerd verdedigen. Ze onderscheppen iedere bal en spelen deze direct weer naar voren.
Keeper Isabel heeft daardoor niet zo veel te doen.

Al snel krijgt Nieuwerkerk een paar grote kansen. Eerst staan de keeper of de paal nog in de weg, maar na een minuut of 8 schuift Dewy de bal langs de keeper in de hoek. 1-0! En daarna loopt de score snel op tot 6-0 door doelpunten van Dewy en Romee.

Vlak voor rust is er ineens een uitbraak van Jodan Boys. Een speler gaat alleen op het doel af, maar Isabel komt uitrennen en duikt boven op de bal.

*Rust*. Even de verkleumde vingers warmen aan een bakkie thee of koffie.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Nieuwerkerk is veel in de aanval, al komt Jodan Boys er soms knap uit. Maar bij iedere uitbraak staan Mia, Inez en Kiki paraat en werken de bal weg van de eigen helft. Ze geven geen kans meer weg, geholpen door Isabel die nog een paar keer goed uitkomt. Ainhoa laat zien dat ze niet onder de indruk is van de grote tegenstanders en gaat stevig de duels in. Nikki 2 worstelt zich een paar keer langs meerdere spelers en krijgt de bal net niet in het doel. Romee zoekt steeds goed de zijkanten op en geeft een aantal knappe voorzetten. Nikki 1 is overal, jaagt fel en weet steeds een medespeler te vinden. Ze pikt ook nog een mooi doelpunt mee. Lisanne staat steeds goed vrij op rechts, en komt op de juiste momenten naar binnen. Op een van die momenten ramt ze een strakke voorzet hoog achter de keeper. Dewy heeft weinig medelijden met de Jodan girls en scoort er ook nog twee.
Dat maakt de eindstand 10-0!

Terwijl de toeschouwers een warme en droge plek opzoeken, genieten de meiden nog na, getrakteerd door succes-coach Paul.

Top gedaan meiden!

(dank aan de fam Delfgaauw voor de bijdrage :-)

WhatsApp Image 2017 09 16 at 14.07.27

Even voorstellen...MO11-2

Even voorstellen. Dit zijn de 10 meiden van de MO11-2 (vlnr / vbnb)

20170209 teamfoto

• Ainhoa van Overbeek
  • Inez Mackor
  • Kiki Paula
  • Nikki (2) vd Bos
  • Isabel Scheele
  • Lisanne Koudijzer
  • Dewy Delfgaauw
  • Mia Slijkhuis
  • Nikki (1) de Buck
  • Romee vd Zwaan

Trainer/coach Paul en Ruud staan er ook op.

Nieuwerkerk MO11-2 speelt gelijk tegen Numansdorp

Op deze vroege en natte zaterdagochtend speelde Nieuwerkerk MO11-2 een beker wedstrijd tegen NSVV uit Numansdorp. Na een 0-11 overwinning bij Alphense Boys zit de stemming er goed in. NSVV had vorige week 14-0 gewonnen, ook duidelijke cijfers. Hoeveel doelpunten gaan de teams deze week maken??

De eerste helft is reuzespannend. Romee schiet maar net naast. NSVV maakt 0-1. Nog voor de rust maakt Dewy gelijk 1-1. Dit is al haar zesde doelpunt in de beker competitie in haar eerste jaar in de MO-11.

Na de pauze gaat blijft het droog weer. Spannend blijft het tot de allerlaatste minuut. NSVV en Nikki (2) maken allebei nog een doelpunt. Een verdiende uitslag voor beide ploegen die weer vroeg op moesten vanochtend.

Volgende week is de laatste wedstrijd van de bekercompetitie al weer. Het zal tegen de Jodan "Girls" aankomen op het doelsaldo...

WhatsApp Image 2017 09 09 at 15.37.55

Hier schiet Nikki (2) haar penalty.