Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?

Nieuwerkerk JO13-11

Matrix

Beker

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Edwin vom Hofe0180-320740
Trainer/leider
Javier Molina0180-326018
Trainer/leider

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
MAANDAG18:45-20:00TV
DONDERDAG17:30-18:45Kunstgras 4b

Zwervers uit 3 september

Uw sportverslaggever hoefde vorige week niet over al te veel profetische gaven te beschikken door te voorspellen dat het volgende week alleen maar beter kon gaan. En beter ging het! Met het zonnetje in het gezicht konden de toeschouwers genieten van een derby van jewelste.

De jongens begonnen vol vertrouwen aan de wedstrijd. Dit resulteerde na een minuut of tien na een fenomenale voorzet van Daan in een goal van Reda, die hem knap op de doellijn uit de lucht langs de keeper knalde. Daarna volgde een spelverloop dat typerend was voor deze wedstrijd. Nieuwerkerk meestal in balbezit, maar Capelle gevaarlijk op de counter. Vlak voor rust resulteerde dit in een doelpunt voor de Capellenaren.

De tweede helft dreigde een herhaling van de eerste te worden. Opnieuw een sterk begin van Nieuwerkerk. Na een kans uit een corner voor Jasper bleef Nieuwerkerk goed druk zetten. Hierdoor kwamen de zwervers dusdanig in de verdrukking dat ze een overtreding maakten, net buiten de zestien. Axel nam zelfverzekerd de vrije trap en de Capelse keeper zal vannacht slecht slapen van de wijze waarop de bal hem ontglipte: 1-2. Na nog een mooie kans voor Kay, volgde een wat onrustig deel van de tweede helft. Veel hoge ballen, slordige passes over en weer. Axel viel op met zijn degelijke verdedigingswerk en ook Sam hield goed stand tegen de jongens in het wit-blauw. Capelle wist uiteindelijk toch te profiteren van wat Nieuwerkerkse slordigheden en bracht zichzelf 20 minuten in de tweede helft weer op gelijke hoogte.

De mannen van Nieuwerkerk waren echter niet van plan om hier op Couwenhoek punten te laten liggen. Na een goede aanval kwam Reda tot een schot, die afkaatste op de handschoenen van de keeper, waarna Jasper in de rebound de bal alsnog binnentrapte: 2-3! Daarna was de wedstrijd gespeeld, hoewel Koen nog dichtbij een treffer kwam door een schot in de handen van de keeper. Dik verdiende overwinning. De eerste 3 punten staan in de boeken.

Namen bij teamfoto

Voor het oefenen van de namen: de namen bij de teamfoto:

Bovenste rij van links naar rechts:

Reda Loukbache, Nigel Hillebrand, Axel Krijgsman, Daan de Gelder, Jasper Schep, Maarten Jonker, David Nieuwenhuis, Sam Koolmees

Onderste rij:

Koen Schot, Kay vom Hofe, Tigo van der Beek, Raul Molina, Joey Lever, Max Nijsten.

Eerste wedstrijd JO13-11 (D11)

Na een zelfverzekerd begin en doelpunt, bleek Moordrecht toch te sterk voor onze mannen. Het is duidelijk nog even wennen op het hele veld en het nieuwe team. Ook de buitenspelval zit nog niet helemaal tussen de oren van onze dappere verdedigers. We moesten uiteindelijk met 1-11 van het veld. Komende zaterdag kan alleen maar beter gaan toch?