Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?

Nieuwerkerk JO13-5

Matrix

Beker

NaamTelefoon / E-mailFunctie

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer

Capelle J013-3 uitwedstrijd

Medio September en nog heerlijk kunnen voetballen in de zon! De wedstrijd van vandaag staat gepland om 15:00 uur bij VV Capelle.

Op Alec na, die helaas nog steeds met zijn arm in het gips zit, is het team weer helemaal compleet en fit. Alec is er wel bij om zijn team aan te moedigen!

De jongens hebben er zin in!

Nieuwerkerk zit direct vanaf het begin van de wedstrijd lekker in het spel. Na een mooie 1 op 1 actie met de keeper scoort Jord de 0-1. Even later scoort Capelle 1-1.

Nieuwerkerk is sterk en voetbalt heel aanvallend.

Jord scoort ook het 2e Nieuwerkerkse doelpunt vanaf de linker zijde, die wellicht als voorzet bedoeld was… En heel snel erna scoort Onno de 1-3. Capelle komt vlak voor rust nog terug zodat er wordt gepauzeerd met een stand  van 2-3.

In de tweede helft zet Nieuwerkerk het aanvallende spel goed door en wordt door Justin de 2-4 ingekopt uit een mooie voorzet van Jord.

De jongens van Nieuwerkerk werken op alle posities enorm hard, en we voelen met zijn allen dat de winst eraan zit te komen.

Helaas staat deze wedstrijd alleen in het teken van een jonge, nog onervaren scheidsrechter die gedurende de wedstrijd al wat discutabele fouten heeft gemaakt. Zijn grootste fout valt echter in de laatste minuut van de wedstrijd waarbij hij Capelle een penalty geeft, welke absoluut geen penalty was en nota bene ook nog viel uit een buitenspel situatie!! De penalty wordt door Capelle ingeschoten waardoor de wedstrijd in de laatste minuut eindigt in 4-4. Niet alle spelers van Nieuwerkerk kunnen omgaan met dit onrecht en er wordt dan ook wat gezegd tegen de scheidsrechter waardoor 2 spelers van Nieuwerkerk met een gele kaart het spel moeten verlaten. En zelfs na het fluitsignaal geeft de scheidsrechter een derde speler van Nieuwerkerk een gele kaart!!

De scheidsrechter is nog niet klaar met Nieuwerkerk want hij laat op de KNVB site de stand noteren van 5-4 ?!?  De leiding van Nieuwerkerk dient hier ook een formele klacht voor in welke zeer waarschijnlijk zal resulteren in een aanpassing van de uitslag naar 4-4.

Jammer dat door de beslissingen van de scheidsrechter de wedstrijd zo een naar verloop kreeg.

thuis tegen VVOR jo13-4

We beginnen deze  wedstrijd wederom met een gehavend team: Alec moet tot zijn teleurstelling nog tien dagen extra gips om zijn pols, Sem is ziek, en Onno is nog niet fit genoeg om mee te doen. Beterschap jongens, we zullen jullie missen vandaag…

We hebben gelukkig versterking van Quinten en Joey uit D4. D4 had ’s morgens ook problemen met de bezetting, dus Isaac en Finn hebben er al een speelhelft opzitten vandaag. Het spel begint voortvarend en binnen no time heeft Koen de eerste goal gemaakt. De volgende van Yord wordt ook heel mooi afgemaakt.

VVOR is een geduchte tegenstander met een heeeele snelle spits. De verdediging heeft het daar wel moeilijk mee. Helaas is de voorsprong van korte duur en voor rust is het al 2-3. Nickolay heeft een paar mooie reddingen, maar VVOR speelt de kansen die ze krijgen goed uit.

De tweede helft begint goed. Dan ineens een nieuw fenomeen voor de jongens D: de scheidsrechter trekt een gele kaart voor een speler van VVOR. Vanaf de kant wordt flink geprotesteerd  maar de jongen moet gewoon voor 10 minuten het veld verlaten. Dan raakt Jadion geblesseerd en  even later moet Timo het veld uitgedragen worden. De achterstand loopt op tot 2-5.

In het laatste deel van de wedstrijd zijn er zoveel kansen van onze jongens, maar ze willen er gewoon niet in. De laatste goal is een hele mooie van Juliano. Na dit doelpunt lijkt het alsof er nog een paar gaan volgen, maar helaas.... het blijft 3-5.
Deze ploegen waren aan elkaar gewaagd, en ik denk dat er meer in gezeten had als ons team compleet was geweest.  Ze hebben wel tot het laatste fluitsignaal geknokt en de koppies niet laten hangen. Op naar de volgende jongens!

uit tegen SVS jo13-2

De 2e wedstrijd voor de beker tegen een geduchte tegenstander. Hoe zal het deze keer gaan?
Vorige week voor de 1e keer op groot veld tegen een elftal dat al een jaar ervaring heeft met buitenspel en alle andere nieuwe dingen. Ondanks de forse nederlaag werd er goed gespeeld!

We missen vandaag Alec en Onno die beiden helaas geblesseerd zijn. We hopen dat ze snel weer de oude zijn. Ze staan vandaag wel langs de kant om hun team aan te moedigen. Dat is teamspirit!!
Het elftal van SVS is een mix van 1e en 2e jaars D-pupillen. In de eerste vijf minuten schiet de tegenstander drie keer op doel. Gelukkig allemaal naast!

Daarna gaat het bij onze jongens beter draaien. Er wordt goed samengespeeld en dat leidt al snel tot de 0-1 van Timo. Daarna volgt nog een mooi doelpunt van Justin.
De 3-0 in de eerste helft wordt afgekeurd wegens buitenspel. Was het dat wel?? Ook hadden ze nog een penalty moeten krijgen?

Na de rust wordt de 3-0 na een mooi uitgespeelde aanval door Juliano in het doel geschoten.
Helaas komt SVS terug en scoort de 1-3.Vlak daarna de 2-3. Ze ruiken bloed en willen door, maar gelukkig houden onze jongens het hoofd koel en blijven voetballen.

Het had nog 2-4 kunnen worden maar helaas ging die laatste er niet in..

Goed gedaan, de eerste overwinning van het seizoen!!