Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?    

Nieuwerkerk JO11-2

/

Wedstrijden


Competitie

Stand

Uitslagen

Programma

Matrix

Beker

Stand


Uitslagen

Programma

Toernooien


Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Jaap van der Veen06-51507497
Hoofdtrainer
Edwin van den Haak06-53425581
Technisch cordinator pupillen
Danny de Klerk06-12595561
Trainer / coach

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG18.00-19.30Kunstgras 14
DONDERDAG18.00-19.30Kunstgras 14
VRIJDAG17.30-19.00TV10(keeperstraining)

VOC JO11-2 - VV Nieuwerkerk JO11-2

Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen VOC JO11-2. Er was de avond ervoor enige onzekerheid of de wedstrijd nog doorging. Danny had alvast de site van VOC doorgestuurd om eventuele afgelastingen te zien. Bij het wakker worden op de vroege morgen was de wereld wit in Nieuwerkerk....net als op de wintersport : )

Ik keek op mijn telefoon, maar tot mijn verbazing ging de wedstrijd gewoon door.... In de winterstop hebben we geen sneeuwbui gezien, maar we beginnen de competitie met diverse winterse buien. Lekker maar het was erg koud. Zoals afgesproken verzamelen we bij het zwembad om 8.50 ....zijn we er bijna, is de weg afgesloten! Hmmm, dat begint lekker. Uiteindelijk hebben we elkaar allemaal gevonden. De wedstrijd begon om 10.00 dus tijd genoeg over.

De 1e helft was een beetje aftasten....kleine kansjes over en weer. Uiteindelijk na een mooi opgezette aanval over diverse schijven werd het 0-1, doelpunt van Ole. 0-1 bij rust.

In de tweede helft, inmiddels waren we een beetje gewend aan de kou, werden onze kansen steeds groter. Echter het scoren lukte maar niet. De stand bleef lang 0-1 en het voetbal was niet super goed, maar ook zeker niet slecht. 5 minuten voor tijd kreeg Lars een diepte pass en hij sprintte zo hard hij kon. De keeper kwam uit en Lars tikte hem net langs de keeper....de bal rolde naar de doellijn....jajajaja...er kwam een verdediger van VOC aan en probeerde hem tegen te houden, maar gelukkig gaf Ole een correcte schouderduw en rolde de bal keurig over de lijn. 0-2.

VOC stribbelde nog 1x tegen en maakte 1-2. Die laatste minuten duren dan lang, maar uiteindelijk floot de scheidsrechter af. 3 punten weer in de pocket. Bedankt en natuurlijk ook top dat alle ouders weer aanwezig waren in deze KOU! Volgende wedstrijd tegen Blijdorp.

Bekerwedstrijd VV Nieuwerkerk JO11-2 - Spirit JO11-2

Onze jongens mochten afgelopen dinsdagavond een bekerwedstrijd spelen tegen Spirit JO11-2. Op papier een makkelijke tegenstander, zij zijn namelijk ingedeeld in de 5e klasse. Daar Alexander met de E1 meetrainde, gingen we van start met 8 spelers.

Om 18.30 uur begon de wedstrijd en in de eerste 5 minuten moesten de jongens toch even wennen aan het spel van Spirit. Er zaten een paar snelle jongens bij en die speelden goed op de counter. Zo kwamen ze een paar keer dicht bij ons goal, maar onze sluitpost Jasper liet zich niet verrassen! Na een paar goede combinaties van Thijn, Ole en Luuk kwamen we steeds dichtbij het eerste doelpunt, maar de keeper van Spirit deed er alles om zijn doel leeg te houden.

Na veel uitgespeelde kansen kwam dan eindelijk het 1e doelpunt en al gauw begon daarna de trein te lopen. Onze verdedigers Jeannot, Christian en Niels sloten bij elke aanval aan, zodat de tegenstander geen kans meer kreeg. In de 1e helft stond het 4-0 met een hattrick van Lars.

De 2e helft verliep voorspoedig. Het werd snel 5-0, 6-0, 7-0 met doelpuntenmakers Niels, Thijn en Ole (deze werd niet gezien door zijn vader, die stond te kletsen). Lars en volgens mij Luuk scoorden ook nog en toen was ik de tel kwijt. Het was een erg leuke wedstrijd. Op naar zaterdag voor de competitiewedstrijd tegen Excelsior 20.

 

 

Wedstrijdverslag JHR JO-11-1 tegen VV Nieuwerkerk JO-11-2 door Jasper en Ole

Bij deze een wedstrijdverslag van deze mooie ochtend.

Wedstrijdverslag JHR JO-11-1 tegen VV Nieuwerkerk JO-11-2 door Jasper en Ole.

Vandaag 19 november waren we weer terug op het niveau waar we graag spelen.
Kampioen worden in de tweede klasse is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke week een leuke wedstrijd spelen in de eerste klasse is natuurlijk veel leuker.
Jasper, wat vond jij van deze wedstrijd?
Ging wel gelijk op alleen in de tweede helft waren we beter. Hoezo waren we beter?
Toen gingen we weer meer duels winnen en dat soort dingen.
Ole, hoe ging het score verloop? Het ging wel goed, hoezo goed? Ummm we hebben toch gewonnen.... Jasper wat vind jij ervan?
We waren in de aanval sterker dan de tegenstander. Eerst 1-0 door Lars met een harde schuiver laag in de hoek. Daarna werd het 1-1 door een mooi schot van de spits van JHR.
JHR kwam voor met 2-1 door een kopbal van dichtbij. Deze was moeilijk om te houden.
Gelukkig kwamen we voor rust nog op 2-2 door een mooie goal van Ole die een prachtige aanval met Thijn, Alex en Lars afrondde.
In de tweede helft waren we echt beter dan JHR. Jasper hield met zijn verdedigers Jeanot, Chris, Alex en Niels de tegenstander ver van onze goal. Voorin kregen we mooie kansen, maar die werden helaas gemist.
Vlak voor tijd werd Luuk getackeld en kregen we dichtbij de goal een vrije trap.
De coach van JHR liep van schrik al telefonerend het veld in. Maar onze Niels liet zich niet van de wijs brengen en schoot de 2-3 prachtig in de bovenhoek.
Na 1 wedstrijd zijn we al 3 plaatsen gestegen en wij gaan er vanuit dat we komende zaterdag bij winst op plek 5 komen en aansluiting vinden bij de kopgroep in de eerste klasse.
Verder kunnen we u melden dat de broodjes kip-kerrie en het broodje bakkeljauw bij JHR ook heerlijk zijn

Groet,
L. angsdelijn

 

15095603 1101429549971898 7160580571811558829 n

KAMPIOENEN!! Opkikker-toernooi Zwijndrecht!

Op 29 oktober deden we mee aan het Opkikker toernooi in Zwijndrecht. En daar werden we 1e in onze poule!

 

14581373 10209602968105388 5702799114314666220 n

 

 

Welkom op de site van de E2!

Graag stellen wij aan jullie voor de jongens van de E2.

Onze inmiddels zeer ervaren keeper: Jasper Korthorst. Jasper wordt in het algemeen in de verdediging bijgestaan door de volgende toppers: Alexander de Weger, Jeannot Bellefroid en Christian Boers. Voorin hebben we ook de nodige kanjers staan: Niels Filé, Lars Witteman, Thijn Krastman, Luuk Schoon en Ole Erwich. Deze jongens worden wekelijks getraind en begeleidt door twee trainers namelijk Danny de Klerk en René Boers. Iedere dinsdag en donderdag zijn de jongens tussen 18.00 uur en 19.30 uur te vinden op het hoofdveld.

 

Inmiddels zijn we drie bekerwedstrijden verder en dus de hoogste tijd voor wat wekelijkse wedstrijdverslagen. We hopen dat iedereen een keer in de pen wil klimmen. We gaan voor een sportief en gezellig seizoen.

 

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links