Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?    

respect-teamsOnderstaand overzicht toont alle F pupillen teams van de v.v. Nieuwerkerk. Klik op het teamnummer om de teamdetails op te vragen.

Spelen in de F0

F0 Groep VV Nieuwerkerk

Om de jongste spelers te laten wennen aan hun nieuwe sport en een beeld te krijgen van hun mogelijkheden kunnen 6-jarigen (geboortejaar 2010) terecht in de F0-groep. Deze groep gaat eind augustus van start.

Lees meer...

Lid worden?

Voor het spelen bij de F-pupillen is er (juni 2016) een grote wachtlijst. Ben je geboren in 2008 of 2009 dan kun je je inschrijven, maar je kan dan nog niet trainen en spelen totdat er ruimte is om in een team te worden geplaatst.

Heeft u vragen, dan kan een email worden gestuurd aan .

Keeperstraining 2016/2017

Ook in het nieuwe seizoen proberen we weer voor alle F recreantenkeepers een keeperstraining te regelen.

Deze zullen plaats vinden op donderdagavond van 18.45 - 19.00 u op het veldje achter de hoofdtribune. De trainingen zullen gegeven worden door Jan Andeweg, Caspar Urban en Jeffrey Bakker. Er zijn nog vrijwilligers welkom om te assisteren of een keer in te vallen als het nodig is. Graag aanmelden bij de F coordinatoren.

Teamindelingen F-Pupillen 2016-2017

 

Teamindelingen F-pupillen

Op deze pagina vind je de teamindelingen voor het seizoen 2016 - 2017. De teams zijn zoveel mogelijk ingedeeld op gelijk niveau. De komende periode is het mogelijk dat de indeling nog iets wordt gewijzigd. Dit vindt dan plaats in overleg met de leider en trainers van het team. Het kan namelijk zijn dat een spelertje op een te hoog of te laag niveau is ingedeeld. Of om andere redenen niet past in het team.

Opmerkingen, vragen etc kun je uiteraard stellen aan de F-coördinatoren Peter Schoneveld en Ruben Veen. Dit kan op emailadres:

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links