Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?    

Nieuwerkerk JO9-12

/

Wedstrijden


Competitie

Stand

Uitslagen

Programma

Matrix

Beker

Stand


Uitslagen

Programma

Toernooien


Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Edwin van den HaakTrainer
Ruben SchoonLeider/Trainer
Niels HoornwegLeider/Trainer

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG18.00-19.00Kunstgras 6

De laatste competitiedag – 22 april 2017

En zo was het alweer de laatste wedstrijd in de competitie. Net als in de allereerste wedstrijd mochten we aantreden tegen Den Hoorn. Toentertijd konden zij slechts met 6 spelers afreizen naar Nieuwerkerk, nu stond er een voltallig team. Maar ook wij leken er helemaal klaar voor.

Lees meer...

Op een zonnige zaterdagmorgen – 8 april 2017

Dit keer mochten we een keertje uitslapen op zaterdagochtend. Pas om half 11 begon de wedstrijd tegen JHR. Op echt gras en met een lekker zonnetje, prima omstandigheden voor een mooie pot.

Lees meer...

Monsterscore - 25 maart 2017

Amir had een mooi begin van zijn 7e verjaardag. De F12 wist met 17-0 te winnen van VDL, met de eerste helft Joshua en de tweede helft Luca H op doel. Vanwege een vrij eentonig spelbeeld dit keer geen verslag in woorden, maar een aantal mooie foto's van de wedstrijd (met dank aan Raymond).

Lees meer...

Een maatje te groot - 18 maart 2017

Met een aantal mooie wedstrijden achter de rug was het vandaag tijd voor een confrontatie met de koploper. Helaas kon Amir hier niet bij zijn. We wisten nog van de vorige wedstrijd dat deze tegenstanders in vergelijking met onze nuldejaars-Fjes fysiek wel erg groot waren. Door het gelijkspel van Berkel en Hillegersberg eerder op de ochtend, wisten onze mannen dat ze bij winst een paar plaatsen zouden kunnen stijgen in de stand.

Lees meer...

Driedubbel feest – 11 maart 2017

Al voordat de wedstrijd ook maar was begonnen, hadden we al een dubbel feest te pakken. De tweeling uit ons team, Roan en Joshua vierden vandaag hun 7e verjaardag. De wedstrijd beloofde een spannende te worden. De vorige ontmoeting met Hillegersberg J09-6 eindigde in 3-3 gelijkspel. Bij winst zouden we op een gelijke stand met hen kunnen komen.

Lees meer...

Onverwachte winst tegen VFC – 25 februari 2017

Voor deze inhaalwedstrijd tegen VFC JO9-9 mochten onze jongens op het hoofdveld. Luca H was er niet bij. De tegenstander miste ook een aantal kinderen, waardoor ze met maar 6 spelers konden aantreden. Met Luca W als keeper begonnen we aan de wedstrijd, onder de leiding van de immer strak fluitende oom van Kyan (Ome Igor bedankt!).

Lees meer...

Opnieuw in evenwicht - 18 februari 2017

Na twee weken zonder wedstrijd mocht de F12 eindelijk weer aantreden. In de mist was het voor de toeschouwers af en toe moeilijk om te zien wat er aan de overkant van het veld gebeurde. Maar dat mocht de pret op het veld niet drukken.

Lees meer...

Strijd! - 10 december 2016

Met Joshua op doel beginnen we aan de wedstrijd tegen RKDEO. De eerste kans is direct voor RKDEO, maar de bal vliegt naast. In de tegenstoot neemt Luca H de bal goed mee de diepte in. Hij wordt gehaakt, kan nog wel schieten, de bal rolt in het doel, maar er was al gefloten. Even later zien we een mooie aanval van de F12. Timon verovert de bal achterin. Hij passt naar Kyan, die weer vrij staat op rechts. Hij speelt door naar Amir. Luca H gaat diep, krijgt de bal mooi aangespeeld, en schiet tegen de keeper. Ai!

Lees meer...

O, kom er eens kijken - 3 december 2016

O, kom er eens kijken
Wat dit toch voor wedstrijd was
Alles gegeven door onze eerste klas

Lees meer...

In evenwicht - 26 november 2016

Afgelopen zaterdag stond de 4e (!) uitwedstrijd op rij in en tegen Hillegersberg op het programma. Na de nederlaag van vorige week hadden de jongens er vandaag extra zin in. Op de inmiddels bekende verzamelplek was de warming-up al begonnen, dit was ook wel nodig met een temperatuur van rond het vriespunt. Aangekomen in Hillegersberg trokken de stoere mannen zich terug in de kleedkamer en werden de instructies voor het strijdplan van deze wedstrijd doorgenomen.

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links