Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

Nieuwerkerk P

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
ZATERDAG8.45-10.15TVgeen

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Mirella Heuvelman06-51223963
Trainster
Sandra de Jong06-22773061
F0 Coordinator

Voetballen voor de allerjongsten

Voor spelers geboren in 2011 en 2012 is er de mogelijkheid om bij vv Nieuwerkerk te voetballen.

Ben je geboren in 2011 dan voetbal je op zaterdagmorgen

Tussen 8.45 uur en 10.15 uur voetballen en trainen alle spelertjes, jongens en meisjes, die zijn geboren in 2011. Zij doen dit onder leiding van onze ervaren hoofdtrainster Mirella Heuvelman. Mirella wordt hierbij bij voorkeur geassisteerd door vaders of moeders met voetbalervaring. Op deze zaterdag wordt deze groep, de JO7 en MO7 genaamd, voorbereid op het spelen van competitiewedstrijden in het volgende seizoen. Naast trainingen worden er ook regelmatig vriendschappelijke onderlinge toernooitjes gespeeld, de befaamde landentoernooien. Tijdens het seizoen zijn er ook verschillende activiteiten, zoals Sinterklaas, het Nieuwsjaarstoernooi en aan het einde van het seizoen toernooien, zowel bij vv Nieuwerkerk als andere verenigingen.

Ben je geboren in 2012 dan voetbal je op woensdagmiddag

Voor de allerkleinsten, de JO6 en MO6, is er op woensdagmiddag de mogelijkheid om te voetballen bij vv Nieuwerkerk. De trainingen staan onder leiding van hoofdtrainer Jan Merrelaar. En hij wordt geassisteerd door onze scout en trainer jongste jeugd, Rob van der Ven. Tijdens deze trainingen leren de spelers de eerste technieken van het voetballen. Er wordt naast de training ook regelmatig in partijvorm gespeeld. De trainingen zijn van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Voor deze groep geldt de 'vrijwilligersregel': Voor iedere 5 kinderen die lid worden is het de bedoeling dat er een ouder helpt bij het geven van de trainingen. Dit is nodig om de kwaliteit van de trainingen zo hoog mogelijk te houden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de jongste jeugd coordinator Sandra de Jong of trainster Mirella Heuvelman,

Training 16 september AFGELAST

Helaas is de training vanwege het slechte weer van de afgelopen dagen afgelast.