Het bestuur wenst haar leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren een mooie zomervakantie !     

Nieuwerkerk P

/

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
ZATERDAG8.45-10.15TVgeen

Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Mirella Heuvelman06-51223963
Trainster
Sandra de Jong06-22773061
F0 Coordinator

F0 2017-2018 afgelopen

Zoals vorige week aangegeven tijdens het toernooi is er zaterdag 16 juni geen training meer.

Het afgelopen toernooi was het afsluitende activiteit van de F0 groep.

Jullie zullen zo snel mogelijk bericht krijgen van de coordinator (via mail/website) in welk team jullie zijn ingedeeld en wie dan de trainer zal worden. 

Ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad en wens jullie veel succes volgend jaar en zal jullie zeker nog langs de velden tegenkomen

Training zaterdag 5 mei 2018

Hallo Allemaal,

Morgen zaterdag 5 mei gaat de training niet door. Dit vanwege de vakantie en van de kinderen die destijds hebben doorgegeven dat zij er wel zouden zijn, gaan er 14 kinderen morgen een toernooi spelen.

Aan de hand van mij overzicht zouden er dan nog maar ongeveer 5 spelers overblijven, dit is helaas niet genoeg om te trainen. 

 

Uiteraard zijn jullie als je zelf nog iets zou willen doen van harte welkom bij VV Nieuwerkerk want jullie kunnen dan gebruik maken van het veld. Alleen ik zal er dan niet zijn. 

 

Volgende week zaterdag 12 mei dan zijn de meeste kinderen weer terug van de vakantie en zullen we uiteraard de trainingen weer hervatten. 

 

Groetjes Mirella

Training F0 gaat niet door

De training van de F0 van zaterdag 28 april gaat ivm vakantie niet door. 

 

Training zaterdag 17 maart afgelast

https://www.voetbalrotterdam.nl/2018/03/knvb-alle-wedstrijden-j011-en-lager-afgelast/

 

De KNVB heeft alle activiteiten voor de spelers tot JO11 afgelast. Dit betekent dat ook de training niet door kan en mag gaan. 

 

Laten we hopen dat het weer snel opknapt en we volgende week weer lekker kunnen trainen. 

 

 

 

Training zaterdag 3 maart afgelast

Aangezien de KNVB voor onze regio alle wedstrijden van de JO7 t/m JO11 heeft afgelast betekent dit dat wij ook niet mogen trainen. De training is dus afgelast voor zaterdag 3 maart 2018

 

Training zaterdag 24 februari afgelast

Vanwege het te verwachten weer en de gevoelstemperatuur van beneden de 0 graden is er besloten dat er morgenochtend niet getraind mag worden. 

 

 

Training zaterdag 10 februari afgelast

Hallo allemaal,

Helaas geen goed nieuws maar door het vriezende weer en regen is de kwaliteit van de grasvelden (veld 2, 3 en trainingsveld) te slecht om op deze velden te mogen voetballen. De persoon die de velden moet keuren heeft dit mij medegedeeld. Het is ook niet mogelijk om net als afgelopen weken op het kunstgras te mogen omdat de competitie alweer is begonnen en de velden helemaal vol staan gepland. 

Laten we hopen dat het weer snel gaat opknappen zodat ook het veld weer beschikbaar wordt om te trainen. 

Groetjes Mirella

Training zaterdag 16 december 2017

De sneeuw is van de velden verdwenen, maar dit heeft voor veel water op de velden gezorgd, daarnaast heeft het de afgelopen dagen al flink geregend, dus we mogen helaas niet op het veld. 

De training van zaterdag 16 december gaat dan ook niet door. Dit is tevens de laatste training voor de winterstop.

De komende weken hebben "kerst"vakantie. De 1e training zal pas weer in het nieuwe jaar zijn op zaterdag 20 januari.

Hou wel de website goed in de gaten want het kan zijn dat er net als voorgaande jaren nog een nieuwjaarstoernooi wordt gespeeld waar ook de JO7 (F0 groep) aan mee mogen doen. 

 

Groetjes Mirella

 

Training zaterdag 9 december afgelast

Helaas is de training voor zaterdag 9 december afgelast.

We mogen vanwege het slechte weer van afgelopen dagen niet op het veld. 

 

Voetballen voor de allerjongsten

Voor spelers geboren in 2011 en 2012 is er de mogelijkheid om bij vv Nieuwerkerk te voetballen.

 

Ben je geboren in 2011 dan voetbal je op zaterdagmorgen

Tussen 8.45 uur en 10.15 uur voetballen en trainen alle spelertjes, jongens en meisjes, die zijn geboren in 2011. Zij doen dit onder leiding van onze ervaren hoofdtrainster Mirella Heuvelman. Mirella wordt hierbij bij voorkeur geassisteerd door vaders of moeders met voetbalervaring. Op deze zaterdag wordt deze groep, de JO7 en MO7 genaamd, voorbereid op het spelen van competitiewedstrijden in het volgende seizoen. Naast trainingen worden er ook regelmatig vriendschappelijke onderlinge toernooitjes gespeeld, de befaamde landentoernooien. Tijdens het seizoen zijn er ook verschillende activiteiten, zoals Sinterklaas, het Nieuwsjaarstoernooi en aan het einde van het seizoen toernooien, zowel bij vv Nieuwerkerk als andere verenigingen.

 

Ben je geboren in 2012 dan voetbal je op woensdagmiddag

Voor de allerkleinsten, de JO6 en MO6, is er op woensdagmiddag de mogelijkheid om te voetballen bij vv Nieuwerkerk. De trainingen staan onder leiding van hoofdtrainer Jan Merrelaar. En hij wordt geassisteerd door onze scout en trainer jongste jeugd, Rob van der Ven. Tijdens deze trainingen leren de spelers de eerste technieken van het voetballen. Er wordt naast de training ook regelmatig in partijvorm gespeeld. De trainingen zijn van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Voor deze groep geldt de 'vrijwilligersregel': Voor iedere 5 kinderen die lid worden is het de bedoeling dat er een ouder helpt bij het geven van de trainingen. Dit is nodig om de kwaliteit van de trainingen zo hoog mogelijk te houden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de jongste jeugd coordinator Sandra de Jong of trainster Mirella Heuvelman,

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links