Medische staf zoekt verzorgers jeugd en Zaterdag 2

Voor de medische staf van vv Nieuwerkerk zijn we op zoek naar:

VERZORGER (m/v) JO19/JO18

VERZORGER (m/v) Selectie-Zaterdag 2

Voor beiden functies gaat de voorkeur uit naar studenten Fysiotherapie (HBO Bachelor) met interesse in de sportmedische begeleiding in het voetbal. Uiteraard kunnen ook gediplomeerde verzorgers/sportmasseurs reageren.

Wij verwachten van de verzorger dat hij/zij aanwezig is tijdens de wedstrijden (JO19/JO18 inde ochtend/begin middag, Selectie-Zaterdag 2 in de middag). Daarnaast is het gewenst om op dinsdag of donderdag aanwezig te zijn tijdens de training. Je dient in het bezit te zijn van EHBO en reanimatie.

Wij bieden een uitdagende functie waarin je intensief samenwerkt binnen de medische staf met een sportfysiotherapeut, fysiotherapeute en verzorgster. Je kunt tevens assisteren bij herstel/fysieke trainingen en testen van selectiespelers. Intern krijg je begeleiding en in overleg is er de mogelijkheid tot het volgen van relevante curussen. Het betreft een betaalde functie.

Reageren kan naar Kevin Neleman: