ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website     

GEFLATEERDE NEDERLAAG TEGEN GOEDE TEGENTANDER

Vandaag een thuiswedstrijd tegen het Hoogvlietse Meeuwenplaat 3. Deze ploeg had 1 punt meer dan ons, dus hier moesten punten gepakt worden.

Voor de rust hadden wij veel last van de keiharde tegenwind. Jammer genoeg werden bijna alle ballen door de lucht aangespeeld. Waardoor de wind de bal rare capriolen liet maken. Meeuwenplaat bleek een goed elftal te hebben. Met snelle achterhoedespelers en een goed draaiende middenveld combineerden zij er lustig op los.Toch konden wij het eerste wapenfeit noteren.

In de 14e minuut, kon Randy Slob alleen door gaan, verschalkte twee verdedigers en met goed doorzetten en een prachtige sliding brak hij de score open. 1 – 0. Dat gaf de burger moed.

Echter Meeuwnplaat kreeg steeds meer de overhand en dat resulteerde al vrij snel in de gelijkmaker. In de 21e minuut kon de spits van onze tegenstander vrij inschieten toen twee van onze verdedigers de bal misten.Met een droge knal belandde de bal in de rechterhoek van gelegenheids- keeper, Cor de Groes. Wij werden meer en meer teruggedrongen. Met hangen en wurgen hielden wij stand. Cor had hier wel drie prachtige reddingen voor nodig. Tot de 30e minuut, toen de bal door de wind gedragen via een verdwaalde voorzet over de iets te ver staande doelman heenging. 1 – 2. Even later werd het verdiend 1 – 3 en in de 43e minuut werd onze grabbelende keeper weer verslagen. 1 – 4.

Na de rust werd de wind steeds sterker. Nu hadden wij het voordeel dat wij de wind mee hadden. Meeuwenplaat maakte dezelfde fout die wij in de eerste helft maakten. Zij gingen de bal ook hoog spelen waardoor de bal telkens terug waaide. In de eerste minuut, na de pauze, maakte een verdediger van Meeuwenplaat een fout, Randy kon hier uitstekend van profiteren en kon zo onze tweede treffer scoren. 2 – 4. In deze periode hadden wij ons beste spel. Wij drongen onze tegenstander terug, zij kwamen er haast niet uit, maar wij vergaten te scoren. In de 70e minuut, haalde een speler van Meeuwenplaat van grote afstand, verwoestend uit en de bal verdween schitterend in de kruising van ons doel. 2 – 5.

Dit doelpunt was het breekpunt van de wedstrijd. Wij lieten hierna de moed iets zakken, gingen chaotisch en rommelig voetballen.De organisatie was helemaal weg waardoor onze opponent nog twee keer kon counteren en zo in de 85e minuut en in de 87e minuut de 2 – 6 en 2 – 7 kon registreren. De goed leidende scheidsrechter, Gerard de Vos, floot de wedstrijd daarna af met deze iets te groot uitgevallen uitslag.

Toch moet ik onze ploeg een compliment geven, wij bleven wel sportief voetballen en bleven keihard werken. Onze tegenstander gaf dit ook, na de wedstrijd, aan ons door, zij hadden lekker kunnen voetballen omdat wij ook bleven voetballen zonder grote overtredingen te maken en sportief bleven.

Opmerkelijk:

1)      De derde helft: Richard sloeg zijn 7e pilsje af omdat hij haast had, vertrok snel naar buiten.

Het regende op dat moment keihard, Richard kwam met spoed terug om zijn pilsje toch maar op te drinken en niet nat te worden. Hoe laat hij naar huis ging zal ik maar niet vertellen……………..

2)      De actie van de speculaaspoppen als een speer gaan. Aantal nu : 350??????

In de wandelgangen wordt er al gespeculeerd dat de bakkers deze week kunnen beginnen met het vervaardigen hiervan om op tijd te kunnen leveren.

3)      Jeroen zichzelf als Man of the Match heeft opgegeven op Voetbal.nl en dat terecht is.

4)      Leo eindelijk is aangekomen op de plaats van bestemming en nu geniet van een paar vrije dagen.

5)      Wij hem over twee weken weer verwachten om de derde helft nog mee te maken.

6)      Wij niets vernemen van onze vakantie-vierende teamlid, Alexander Pool.

7)      Hij ons op de hoogte zou houden over zijn belevenissen op de Falkan Eilanden.

Misschien internet niet voorhanden is en duiven daar niet leven.

8)      De actie-foto’s, door onze fotograaf Jan Slob gemaakt, weer geslaagd zijn.

Jan bleef zelfs nog foto’s maken toen het verschrikkelijk hard ging regenen gepaard met de stormachtige wind. Veel respect van ons allen voor deze “DIEHARD”.

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links