Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

Nieuwerkerk (ZA) 6

Groep 7 35

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Alle uitslagen

Programma komende weken

Beker

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Roel Bloks0623828348
Trainer/coach
Ronald Scholten0644078823
Teammanager

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG20.15-21.45TVeen lege

Spelers seizoen 2017/2018

Zaterdag 6 bestaat dit seizoen uit de volgende spelers:

Lennart Abel, Mike Berndsen, Jimmy Bloks, Jay Boldewijn, Menelaos Chrysikopoulos, Sonny Harnam, Yannide Hoogendoorn, Mark Huiskamp, Casper Jongekrijg, Matthijs Kolthof, Robert Krijgsman, Jim Petteron, Justice Roodnat, Bart Roseboom, Mitchel Scholten, Daan Schurink, Luc Verheul en Niels Wilkes.

Update 30 september 2017:
Justice heeft het team inmiddels verlaten, in zijn plaats is Tim Berndsen gekomen.

Update 12 oktober 2017:

Jay heeft het team inmiddels verlaten.

16-09-2017 Binnenmaas Z8 - Nieuwerkerk Z6

Ervaring doorslaggevend!

Nadat vorige week tot telurstelling van vele spelers de thuiswedstrijd op één van de twee grasvelden wegens overvloedige regenval was afgelast, ging de uitwedstrijd vandaag gelukkig wel door. Er werd in de Hoekse Waard, Maasdam, gespeeld en blijkbaar is daar een andere ondergrond dan in Nieuwerkerk. Hier voornamelijk grasvelden maar geen enkele wedstrijd was afgelast.

Op slechts één geblesseerde speler na was Nieuwerkerk compleet en dat betekende maar liefst 6 wisselspelers. Genoeg keuze voor coach Ronald Scholten dus en daar maakte hij dan ook gretig gebruik van.

Niettemin wisten de wat oudere en meer ervaren spelers van Binnenmaas voor rust al 3 keer de keeper van Nieuwerkerk te passeren. Nieuwerkerk scoorde wel een keer, maar moest genoegen nemen met een 3-1 ruststand voor de thuisploeg.

Foto's Jeroen Kolthof

De tweede helft ging meer evenwichig van start en Nieuwerkerk wist zelfs de aansluitingstreffer te maken: 3-2. Lang kon hier niet van genoten worden, want Binnenmaas scoorde al gauw de 4-2 en liep uiteindelijk ook nog uit naar 5-2.

Waarschijnlijk was dit de laatste bekerwedstrijd en gaan we ons vanaf volgende week richten op de competitie.

02-09-2017 Smitshoek 11 - Nieuwerkerk Z6

Nog even wennen!

Vandaag stond voor Nieuwerkerk zaterdag 6 de eerste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Zaterdag 6 is dit seizoen een nieuw elftal in de seniorencompetitie van Nieuwerkerk. Veel spelers waren vorig seizoen nog 2e jaars junior en hebben nu de overstap gemaakt naar de senioren. Veel spelers waren ook blij dat ze niet op zondagochtend hoeven te spelen maar lekker op zaterdagmiddag.

Als eerste worden er 3 bekerwedstrijden gespeeld en daarna begint de reguliere competitie. Deze eerste wedstrijd werd in Barendrecht tegen Smitshoek 11 gespeeld, een team dat ook uit veelal eerstejaars senioren bestond.

Op papier heeft Nieuerkerk 18 spelers, echter vandaag stonden er door allerlei omstandigheden maar 14 spelers op het digitale wedstrijdformulier.

In de 1e helft was Nieuwerkerk geregeld in de aanval, wist hieruit 2 keer te scoren. Smitshoek scoorde 1 keer, waardoor de ruststand 1-2 in Nieuwerkerks voordeel was.

Foto's Jeroen Kolthof

In de 2e helft vloeiden de krachten aan Nieuwerkerkse zijde al snel weg en werd duidelijk dat de spelers van Smitshoek al wat langer aan het trainen waren en ook over een betere conditie beschikten.

Uiteindelijk won Smitshoek de wedstrijd met 5-2 en werd duidelijk dat de spelers van Nieuewrkerk nog even moeten wennen zo aan het begin van dit seizoen!