Afgelopen zaterdag 16 september is de grote clubaktie gestart ! Doe mee en steun uw club     

Nieuwerkerk 1

/

Wedstrijden

Competitie

Stand

1e klasse B

Periode 1

Periode 1

Periode 2

Periode 2

Periode 3

Periode 3

Uitslagen

Uitslagen

Alle uitslagen

Programma

Programma

Programma komende weken

Beker

Stand

Stand

Uitslagen

Uitslagen

Programma

Programma

Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Ron de Kreij06-51111435Leider
Anno de Vent06-36533641Assistent scheidsrechter
Kevin Neleman06-42997537Fysio en hersteltrainer
Theo Speelmeijer06-46044055Keeperstrainer
Henk Meijers06-10037175Verzorger
Richard Boer06-44059158Assistent trainer
Leo lansbergen06 48623184Leider
Omar Khan06-51798003Hoofdtrainer/coach
Gerard Geerders06-40357340Assistent trainer
Ed van Beuningen06-12812336Begeleider scheidsrechter
Tim van Stigt06-40376446Video-analist
Reginio HunteSpitsentrainer

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1
DONDERDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1
VRIJDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1

Nieuwerkerk (zo) plaatst zich voor de volgende bekerronde

Met een 2-3 zege op Groeneweg heeft Nieuwerkerk zich samen met XerxesDZB geplaatst voor de knock-out ronde van de districtbeker. In deze poule zijn Groeneweg en SVS nu voor het verdere verloop uitgeschakeld. Het leek aanvankelijk gisteren in Zevenhuizen voor Nieuwerkerk een makkelijk middagje te worden toen het met twee vroege goals afstand had genomen, maar niets leek minder waar, toen scheidsrechter Bas Persoon halverwege de tweede helft ongewild het scenario een andere wending gaf en Groeneweg de schroom en de defensieve instelling van zich af gooide en de arbitrale geschenkjes dankbaar aanpakte.

Lees meer...

Doelpuntrijk duel bij Nieuwerkerk tegen Montfoort

Voor Nieuwerkerk was dit de laatste oefenpartij in de voorbereiding. Zondag a.s. wacht nog de bekerontmoeting met Groeneweg, voordat een week later het echte serieuze werk in de competitie gaat beginnen. Met zaterdag eersteklasser Montfoort trof de formatie van trainer Omar Khan in ieder geval een pittige en felle tegenstander. Beide ploegen hielden elkaar ook met de kansen redelijk in evenwicht. De uitslag 3-3 was dan ook een juiste eindstand.

Lees meer...

Xerxes (za) tegen Nieuwerkerk (zo) levert geen winnaar op

De eerste serieuze wedstrijd begon voor trainer Omar Khan met een verrassende doelman onder de lat. Wat gebeurde. Door familieomstandigheden moest Sander Hoffmann laat afhaken en bleek zijn stand-in Delano Kortstam niet speelgerechtigd. Te elfder ure werd daardoor noodgedwongen de pas 15-jarige Alec Schoneveld opgeroepen die daarmee zijn officiele debuut maakte en meteen een vuurdoop kreeg in een aantrekkelijk duel met kansen over en weer, maar aan het einde een terechte 1-1 stand op het bord.

Lees meer...

Nieuwerkerk (zo) wint ruim van cvv Zwervers

Een prima overwinning met een paar uitstekende doelpunten voor de ploeg van trainer Omar Khan die langzaamaan werkt naar zijn beproefde formatie die het straks in de competitie zal moeten laten zien. Belangrijk is dat een stuk spelvreugde dat vorig jaar veelal ontbrak nu wel zichtbaar wordt in de ploeg.

Lees meer...

Nieuwerkerk (zo) rekent pas na rust af met SVS

Nieuwerkerk liet afgelopen zaterdag in het laatste half uur tegen Deltasport en dinsdagavond in de tweede helft tegen SVS zien dat de ploeg zeker kwaliteit in huis heeft, maar er waren ook momenten zoals met name op de dinsdagavond in de eerste helft dat het onvoldoende is voor prestaties als het tempo en de werklust in de ploeg ontbreekt.

Lees meer...

Nieuwerkerk (zo) slagvaardig in slotfase tegen Deltasport

De op sportpark Dorrestein debuterende trainer Omar Kahn mag best tevreden terugkijken op de confrontatie met zaterdag eersteklasser Deltasport. Terwijl een jaar geleden Nieuwerkerk nog tegen dezelfde tegenstander een gevoelige 5-1 nederlaag te verduren kreeg, bleef dit nieuwe team veel beter op de been en sloeg het in de slotfase tweemaal toe en sleepte daarmee de zege uit het vuur.

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links