Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?    

Nieuwerkerk 1

/

Wedstrijden


Competitie

Stand

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

Programma

Matrix

Beker

Stand


Uitslagen

Programma

Toernooien


Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Claudio Braga06-22435571Hoofdtrainer/coach
Youssef Swaghi06-41371906Assistent trainer
Dirk Meijer06-53410784Leider
Ron de Kreij06-51111435Leider
Anno de Vent06-36533641Assistent scheidsrechter
Johan van Streun0180-323243Fysiotherapeut
Kevin Neleman06-42997537Fysio en hersteltrainer
Theo Speelmeijer06-46044055Keeperstrainer
Henk Meijers06-10037175Verzorger

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1
DONDERDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1
VRIJDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1

Selectie senioren zaterdag 1 seizoen 2017-2018

Hieronder vindt u de stafleden en de geselecteerde spelers voor zaterdag 1:

  Naam   Functie
       
Staf Ron Luijten   Trainer-Coach
Staf Erkan Kocaman   Ass. Trainer
Staf Mathew van Kampen   Team Manager
Staf Frank Paaijs   Verzorger
Staf Roland  Claver   Keeperstrainer
Staf     Ass. Scheidsrechter
       
Nr Naam    
       
1 Tim Berndsen   VV Nieuwerkerk
2 Kenzo Abel   Excelsior Rotterdam
3 Stefan Jeroense   VV Nieuwerkerk
4 Boris Baghuis   VV Nieuwerkerk
5 Thijs van Reeuwijk   VV Nieuwerkerk
6 Niels Kuiper   VV Nieuwerkerk
7 Bart Snoek   Bvcb
8 Youssef Swagi   VV Nieuwerkerk
9 Jesse Asowata   VV Nieuwerkerk
10 Nick Weers   Vvgz
11 Vincent Heijmans   VV Nieuwerkerk
12 Benjamin Vording   Geen club
13 Edinho Pique   Sparta (AV)
14 Allon Coomans   Sparta (AV)
15 Shamil Paula   VV Nieuwerkerk
16 Wouter Ooms   VV Nieuwerkerk
17 Ednelson Rodriques Andrada   Leonidas
18 Wesley vd Dries   Sparta (AV)
19 Dave de Oude    VV Nieuwerkerk
20 Stefan Berwald   VV Nieuwerkerk

 

 

Selectie senioren zondag 1 seizoen 2017-2018

Selectie  senioren seizoen 2017-2018:  
      d.d. 08-05-2017
De volgende spelers zijn geselecteerd:  
       
  Spelers: Komt over van: Positie:
       
1 Sander Hoffman    
2 Bart Slob    
3 Remco Langerveld    
4 Mike van de Ruit    
5 Ryan Santos RVVH verdediger
6 Donny van der Dussen Ajax amateurs middenvelder
7 Rowendy Schoop Ajax amateurs aanvaller
8 Shane van de Engel Spijkenisse middenvelder
9 Jordan Kroon Barendrecht middenvelder
10 Davi Lizardo    
11 Stefan van der Vlegel    
12 Jeffrey Schenk Spijkenisse verdediger
13 Justin Spruijt    
14 Shanon Koetsier    
15 Kevin Kamerbeek    
16 Shayron Curiel Alexandria'66 flank aanvaller
17 Daniël Da Cruz    
18 Bilal Ouahabi    
       

 

De zondagselectie heeft voor komend seizoen de volgende stafleden:

 

Hoofdtrainer zon1 Braga Claudio
Assistent Trainer zon1 Boer Richard
Teammanager zon1 Twigt Jan
Leider zon1 Lansbergen Leo
Fysiotherapeut zon1 Neleman Kevin
Verzorger zon1 Meijers Henk
Keeperstrainer zon1 Speelmeijer Theo
Materiaal/ leider zon1 Kreij, de Ron
Video-analist zon1 Stigt, van Tim

 

Hoofdtrainer zon1 Braga Claudio
Assistent Trainer zon1 Boer Richard
Teammanager zon1 Twigt Jan
Leider zon1 Lansbergen Leo
Fysiotherapeut zon1 Neleman Kevin
Verzorger zon1 Meijers Henk
Keeperstrainer zon1 Speelmeijer Theo
Materiaal/ leider zon1 Kreij, de Ron
Video-analist zon1 Stigt, van Tim

Overbodige wedstrijd eindigt in 1-1

 Bij afwezigheid van Ali Benomar kreeg Valentijn Kittel weer een basisplaats. Voor de rest liet coach Claudio Braga het team ongewijzigd ten opzichte van vorige week tegen Woerden.

Echter, de laatste wedstrijd van het seizoen is er een om snel te vergeten. De uitslag 1-1 betekende in ieder geval nog twee doelpunten voor het publiek. Het eerste kansje was voor Olympia, maar doelman Sander Hoffmann redde. In de daaropvolgende aanval scoorde Nieuwerkerk 0-1. Remco Langerveld werd op links aangespeeld, omspeelde zijn tegenstander en gaf strak voor. Davi Lizardo tikte de bal bij de tweede paal binnen. Binnen tien minuten op voorsprong leidde niet tot een beter spelend Nieuwerkerk. Olympia trok nog feller van leer, was veelvuldig in de aanval en kreeg ook kleine kansjes, zonder dat ze echt gevaarlijk werden. Mochten ze al eens komen tot een schot of kopbal, dan ging deze vaak naast en over of stond Sander Hoffmann in de weg. Toch komt Olympia op 1-1 in de 27e minuut. Een vrije trap van de rechterkant wordt bij de eerste paal binnen getikt. Nauwelijks acht minuten later de grootste kans van de wedstrijd voor de Goudse ploeg. Jesse Branderhorst omzeilt de buitenspel val, omspeelt doelman Sander Hoffmann, maar schiet daarna naast.
In de tweede helft blijft Stefan van der Vlegel in de kleedkamer achter, Youssef Swaghi is zijn vervanger. Het is voor de routinier tevens zijn laatste wedstrijd voor de zondagtak. Ook doelman Sander Hoffmann blijft in de kleedkamer achter, hij was geblesseerd geraakt. Hij werd vervanger door Marcel de Vent. Er gebeurt bijna niets in de tweede helft, het niveau is bedenkelijk. In de 63e minuut dwingt Youssef Swaghi de doelman van Olympia tot een redding, dat is het enige noemenswaardige feit in die helft. Kevin Soares vervangt in 75e minuut Kevin Kamerbeek, die geblesseerd het veld verliet. Zonder tijd bij te tellen floot de scheidsrechter na 90 minuten af. Het seizoen voor Nieuwerkerk zit erop. Het ging met eennachtkaarsje uit. Naast Youssef Swaghi speelde ook Menno Homan zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht van Nieuwerkerk. Vanaf nu kan Nieuwerkerk zich richten op het nieuwe seizoen.

Opstelling: Sander Hoffmann (46 Marcel de Vent) - Scott van Dijk - Valentijn Kittel - Shanon Koetsier - Kevin Kamerbeek (75 Kevin Soares Brazao Gonçalves) - Bilal Ouahabi - Bart Slob - Menno Homan - Stefan van der Vlegel (46 Youssef Swaghi) - Remco Langerveld - Davi Lizardo

Nieuwerkerk verslaat Woerden in mat duel

Het was op 6 november van het vorige jaar dat Nieuwerkerk op eigen veld een wedstrijd winnend wist af te sluiten. Eindelijk werd de ban dan nu doorbroken, ofschoon het duel nauwelijks het aankijken waard was. Nieuwerkerk ging echter tot aan de 2-0 efficient om met de kansen. Daarna was het Davi Lizardo die aan de ene kant voor veel dreiging zorgde maar daarentegen ook tot enkele keren verzuimde de marge te vergroten en in zijn laatste poging zelfs geen oog te hebben voor zijn geheel vrijstaande collega Justin Spruijt.

Lees meer...

Nieuwerkerk stunt bij koploper Leonidas

Terwijl alle festiviteiten voor het naderende kampioenschap al vroeg op de dag flink op gang waren gekomen, moest de thuisclub nog wel even het Nieuwerkerkse varkentje wassen. De gastheren kwamen bedrogen uit want Nieuwerkerk weigerde ondanks de vele afwezigen als kanonnenvoer te fungeren en namen zelfs in de slotminuut via de enige frontsoldaat vandaag, Mike Jansen, de leiding en die voorsprong stond de ploeg ondanks een opmerkelijke blessuretijd van maar liefst 7(!) minuten niet meer af. Zelfs een makkelijk gegeven vrije trap net buiten het zestienmetergebied door scheidsrechter Post in de 97e minuut was aan de thuisclub deze middag niet besteed.

Lees meer...

Een nieuwe nederlaag voor Nieuwerkerk. Boshuizen te sterk.

Aan gifbekers dit seizoen geen gebrek. De ene na de ander wordt geleegd en er lijkt maar geen einde aan te komen. Nieuwerkerk snakt naar het einde van dit volledig verloren seizoen. De supporters haken duidelijk af. Zij hebben de ploeg van trainer Claudio Braga in dit kalenderjaar nog niet eenmaal op eigen terrein zien winnen. Een triest record zonder een zege dreigt. Alleen tegen Woerden op 7 mei a.s. kan Nieuwerkerk daarin nog verandering brengen.

Lees meer...

Opnieuw nipt verlies voor Nieuwerkerk

OPNIEUW NIPT VERLIES VOOR NIEUWERKERK

Na de slechte prestatie van vorige week tegen VOC, is Nieuwerkerk er niet in geslaagd tegen Laakkwartier beter te presteren en verloor het opnieuw met 1-0 en mag het seizoen nu wel als geheel verloren worden beschouwd. Tekenend voor de misère, is ook het feit dat met Brandon Fijneman afgelopen week de derde speler dit seizoen de selectie vroegtijdig heeft verlaten. Dit komt zeker ook de teamprestaties niet ten goede. Desondanks moet Nieuwerkerk in staat worden geacht tegen de meeste ploegen van de afdeling betere resultaten te boeken, maar daarvoor is echt een andere instelling nodig. Het liet zich ook vandaag te makkelijk in de duels aftroeven.

Lees meer...

Machteloos Nieuwerkerk verliest van VOC

Na de prima prestatie van vorige week met de knappe winst op Alphense Boys, stelde de ploeg van trainer Claudio Braga vandaag hevig teleur. Geen moment kwam het in de buurt van het spel dat de ploeg vorige week op de mat legde. Na 21 speelronden werd er even zoveel gewonnen, verloren als gelijk gespeeld. Het symboliseert het middelmatige seizoen van Nieuwerkerk, een enkele uitschieter daargelaten. Toch overheersen de teleurstellende resultaten.

Lees meer...

Nieuwerkerk verrast met zege bij Alphense Boys

Nieuwerkerk verraste vriend en vijand door Alphense Boys op eigen veld met 1-2 te verslaan. De basis voor deze zege werd in de eerste helft gelegd. Het was een sterke collectieve prestatie en zonder anderen hierin tekort te doen, was Shanon Koetsier de absolute uitblinker van de wedstrijd.

Lees meer...

Nieuwerkerk na rust over de knie van VELO

Voor Nieuwerkerk was een goed resultaat cruciaal voor het verdere verloop van deze competitie. Of men haakt aan en speelt nog een rol in de ontknoping van de laatste periodetitel of wel een vervangende periodetitel, of het seizoen is min of meer gespeeld en wacht slechts de grijze middenmoot. Dit laatste is nu het geval, want tegen VELO dat nog wel aanspraak maakt op meer, was de ploeg van trainer Claudio Braga na rust niet meer opgewassen.

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links