Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

Vriend zijn van VV Nieuwerkerk wordt dan lid

Wordt ook vriend van vv Nieuwerkerk! U bent van harte welkom!

Beste voetbalvrienden,

Al begint de competitie dit jaar wat later, toch werpt het nieuwe seizoen zijn schaduw al vooruit. De diverse selecties hebben hun eerste training er al op zitten en dit is ook weer het moment dat alle vrienden en vriendinnen een brief met het verzoek de jaarlijkse bijdrage over te maken ontvangen.

Zoals gebruikelijk ontvangt u met deze brief  de toegangspas waarmee u alle wedstrijden van het 1e elftal gratis kunt bezoeken.

De indeling voor de bekercompetitie lijkt erg op die van vorig jaar. Opnieuw wordt gespeeld tegen Xerxes-DZB (za.) en Groeneweg. Nieuw in de poule is buurman SVS.

Daarna start de competitie waarin Nieuwerkerk in de eerste klasse opnieuw bekende verenigingen als  Boshuizen, Poortugaal, VOC en Velo maar ook voor VVN minder bekende tegenstanders als Unitas (Gorinchem) en Hoogland tegen zal komen. Zeker niet onbekend maar wel even geleden dat VVN met hen de degens kruiste is het Reeuwijkse RVC’33.

Ook op zaterdag zal komend seizoen op seniorenniveau prestatiegericht gevoetbald worden. Het eerste zaterdagteam is in de 4e klasse ingedeeld met o.a. buren Moordrecht en Ommoord en krijgt in de bekercompetitie te maken met de tegenstanders AGE-GGK, Dilettant en Kamerik.

Wij wensen alle selecties, maar verder ook alle anderen die bij VVN voetballen, een mooi en sportief seizoen toe!

Verantwoording.

Zoals u wellicht nog weet hebben wij aan het eind van vorig seizoen een forse uitgave gedaan door de kosten van het opknappen en renoveren van de toiletgroepen voor onze rekening te nemen. Daarom hebben we in de brief van vorig jaar geschreven dat het tijd werd om te gaan ‘sparen ’dat hebben we gedaan en het saldo van de Vrienden van VVN/Club van 50 bedraagt op dit moment ruim 3.100 euro! Wij willen dit bedrag met uw bijdrage zodanig verhogen zodat we, als het nodig is weer een bijdrage kunnen leveren aan een voor iedereen nuttige investering.

Wij hopen op uw bijdrage en waarderen het oprecht dat u met uw lidmaatschap van Vrienden van VVN / Club van 50 een extra steentje bijdraagt.

Wilt u het bedrag van € 50,-- overmaken op: 'Vrienden van Voetbalvereniging Nieuwerkerk'  IBAN nummer:

NL92RABO 039 62 10 031

o.v.v.: bijdrage Vrienden van VVN 2017-2018

Het is ook mogelijk om uw bijdrage contant te betalen aan Aad Boeters.

Stuur dan even een mail-berichtje: