Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

Technisch beleidsplan vvNieuwerkerk

Het Technisch beleidsplan is opgemaakt in Adobe Acrobat. Om het bestand te kunnen lezen of downloaden, heeft u Acrobat Reader nodig. Door op onderstaande link te klikken kunt U het Technisch beleidsplan downloaden.

Technisch Beleidsplan vv Nieuwerkerk 2015-2020

Als u het Technisch beleidsplan niet kunt openen, dan heeft u Acrobat Reader niet op uw pc staan. U kunt deze sofware downloaden door op het plaatje hieronder te klikken. U gaat dan naar de website van Adobe, waar u instructies vindt over het gratis downloaden en installeren van de software.

get adobe reader

Het Technisch beleidsplan lezen:
Klik eenmaal op het bestand - het PDF bestand opent in uw browser

Het Technisch beleidsplan downloaden:
Klik eenmaal op het bestand met de rechtermuisknop. Vervolgens kiest u voor "Doel opslaan als..."