ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

50 jaar v.v. Nieuwerkerk 1929-1979

Nieuwerkerkjeugd verslaat het ‘grote’ Feijenoord in het jubileumjaar 1979

Op de foto rechts zittend v.l.n.r. Ferry polder, Marien v.d. Meer, Niels de Wolf, Niel Ebbutt, Jan Snijder, Imre Nemeth. Staand v.l.n.r.: leider J. Baas, Johnny Hazenbroek, René van Bergen Bravenboer, Romke Terenstra, Ronnie van Leeuwen, Dirk-Jan Osinga, Michael v.d. Bovenkamp, Koen Baas (aanvoerder) en trainer Dick van Leeuwen. jaren

Het elftal dat het jubileumjaar van de v.v. Nieuwerkerk succesvol inleidde met een 2-1 overwinning op Feijenoord D-1 in de Kuip.

Dick van Leeuwen gespannen toekijkend tijdens de wedstrijd van de D1 tegen Feyenoord.
 Dick van Leeuwen

Aan het einde van het voetbaljaar 1979-1980 is het goed alles wat zich dat seizoen heeft afgespeeld nog eens kort de revue te laten passeren.
Vastgesteld kan worden dat de vereniging een bewogen, maar prachtig seizoen achter de rug heeft. Er is een fantastisch jubileumfeest gevierd ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan. Bijgaand jubileumprogramma spreekt voor zich. Het zgn. ‘kort geding’ aangespannen tegen de besturen van de afdelingen Gouda en Leiden werd gewonnen.

Het eerste elftal werd, met 7 punten voorsprong op de nummer 2 Soccer Boys, kampioen en promoveerde nu gelukkig wel naar de 4e klasse van de K.N.V.B. Het geding was dus niet voor niets geweest. Andere elftallen die tijdens dit seizoen ook kampioen werden waren: het 5e, A-2 en D-4. Andere elftallen haalden het net niet en werden 2e: het 2e, 10e, B-1 en C-6.

De hoofdzaak is en blijft dat voetballers en voetbalsters prettig, sportief en met spelplezier hun wedstrijden spelen en kunnen spelen.