ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website     

Seizoenen 1983-1984

De vereniging trekt een nieuwe trainer aan, de heer Jan Postema. Het is een man met veel ervaring, die hoog spelende clubs als Gouda, Excelsior (hulptrainer van Bob Janse) en Fortuna Vlaardingen onder zijn hoede had. Hij zat al meer dan 25 jaar in het trainersvak. Met Gouda promoveerde hij en Fortuna Vlaardingen bracht hij in de 2e klasse. Met zijn enorme ervaring als trainer moest dit wel een positieve invloed hebben op de selectie.

 

Het wordt echter een seizoen met veel voor, maar ook met tegenspoed. De voetbalprestaties bleven ondanks alles aan de matige kant. Er is echter wel een oorzaak aan te wijzen.
Drie maanden na de start van de competitie kreeg het bestuur het bericht dat de heer Postema met een hartinfarct in het ziekenhuis was opgenomen. Gezien de ernst van de zaak m.b.t. de gezondheidstoestand en voortzetting van het trainers- en coachingschap werd na veel wikken en wegen besloten om de jeugdtrainer, de heer van Twaalfhoven, de moeilijke taak op zich te laten nemen.

 

Toen het zeker werd dat de heer Postema niet als trainer zou terugkeren, werd nog voor de zomerstop de heer Hoppener als trainer aangesteld. Bij de jeugd wordt het contract met de heer van Twaalfhoven met één jaar verlengd. Echter nog voor het nieuwe seizoen startte kreeg het bestuur tot haar ontsteltenis het bericht dat de heer van Twaalfhoven tijdens zijn vakantie plotseling was overleden.
Op zeer korte termijn moest er weer naar een vervangende jeugdtrainer worden omgekeken. De heer Freek van der Lee zou voorlopig de eerste 6 weken de training op zich nemen.

 

Degradatie
Het tweede elftal degradeerde aan het eind van het seizoen en belandde weer in de Goudse afdeling.

 

Acties en activiteiten
De boterletteractie werd een daverend succes, mede dankzij de steun van de pupillenafdeling. Het bedrijfsleven werd benaderd; een schot in de roos. Eén bestuurslid kreeg het zelfs voor elkaar om bij zijn werknemer 500 letters te laten leveren. Andere activiteiten waren het bedrijfs- en straatvoetbaltoernooi, het schoolvoetbaltoernooi en de avondvierdaagse.

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links