ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Seizoen 1984-1985

De vereniging zit, gezien het aantal velden krap in haar jasje. er is dringend behoefte aan een trainingsveld en daarnaast zou ook een kunstgrasveld een welkome toevoeging aan het complex zijn. mocht dit niet lukken, dan zouden wij graag een uitbreiding zien met twee speelvelden. De verwezenlijking ervan zou nog enige tijd op zich laten wachten. De benodigde grond moest eerst nog onteigend worden.

Dames- en meisjesvoetbal
In de loop van 1984 hebben een aantal dames en meisjes het bestuur benaderd om weer te komen tot een oprichting van een vrouwenafdeling binnen de vereniging. Het bestuur reageerde positief. Er is al een commissie opgericht door de dames bestaande uit Ria Sins (wedstrijdsecretaresse), Sari Bakker, Cora Heijmans en Wim Raaphorst. Aangemeld hebben zich: 13 dames en 8 meisjes.

12 mei 1985 en Maarten van Erkel
Op deze datum wordt een markante speler binnen de Nieuwerkerkse selectie eens flink in het zonnetje gezet.

Maaretn van Erkel
Een actiefoto: Joop Albers op weg naar het doel in een wedstrijd van het seizoen 1980-1981.