ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

60-jarig jubileum

De festiviteiten tijdens dit jubileum omvatten twee onderdelen:
* Deel 1, een internationaal jeugdtoernooi alsmede een 24 uurs marathontoernooi voor alle Nieuwerkerkse teams. Beiden activiteiten waren zeer geslaagd.
* Deel 2 vond plaats op 1 september en omvatte een groots opgezette receptie. Naast vele genodigden gaven ook veel leden en m.n. jeugdleden acte de présence. Na afloop van de receptie was de kantine herschapen in een bloemenparadijs. Van de evenementencommissie ontving de vereniging een prachtige TV.

Ook enkele leden werden extra verrast. Adriaan de Jong, Cees Tuinenburg, Gerrit Rijneveld, Teun de Wit en René Vis werden tot Lid van Verdienste benoemd. Bestuurslid Leen Aantjes werd door de K.N.V.B. onderscheiden met de zilveren speld. Tot slot werd Wouter Struys gehuldigd als het 600-ste lid.
De vereniging kon terugzien op een gezellige, ongedwongen, sfeervolle avond.

Prestaties seizoen 1988-1989
Dames: Zij draaiden een prima seizoen. Alleen in R.V.C moesten zij hun meerdere erkennen. de 2e plaats was echter voldoende om te promoveren naar de 1e klasse.
Meisjes: Zij speelden een na- en voorjaarscompetitie. Het 1e teams werd tot twee keer toe kampioen. Het 2e team had meer moeite om op de been te blijven en vertoefde in  de onderste regionen.
Junioren: A-1 en A-2 eindigden in de middenmoot. B-1 degradeerde jammer genoeg uit de regionale klasse. C-1 wist te scoren en werd kampioen.
Pupillen: Kampioenen in de najaarsreeks: D1, D2, D3, E1, E2, E3, E4, F3 en F5. In de voorjaarsreeks: D2, E1, E3 en F3.
Senioren: Het 1e elftal speelde na lange tijd een seizoen zonder degradatiezorgen. Zij eindigden net onder de top op een 4e plaats. De overige teams deden het ook redelijk; een seizoen zonder kampioenen, maar ook zonder rode lantaarndragers.