ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Seizoen 1995-1996

Wie is wie?
Het aantal verschillende shirts dat wordt gedragen binnen de vereniging is een doorn in het oog van het bestuur. Verschillende merken shirts, broekjes en kousen zorgt ervoor dat Nieuwerkerk qua kleding niet als een eenheid op het veld verschijnt. In overleg met Groen Sport is er met ingang van het seizoen een nieuw shirt te koop. Dit shirt moet door iedereen binnen twee seizoenen worden gedragen. Het shirt is ook voorzien van de naam van onze vereniging.

Op de trainingsstrook naast de kantine wordt een lichtmast geplaatst. De mast komt bij het zwembad vandaan waar deze overbodig was. Het slopen bij het zwembad en het herplaatsen bij de trainingsstrook geschiedt wederom door eigen mensen.

Einde afdeling Gouda
De KNVB gaat herstructureren. Dit zal een einde betekenen van de afdeling Gouda. Er zullen echter nog heel wat vergaderingen aan te pas komen voor e.e.a. kan worden gerealiseerd.
Aan het einde van dit seizoen organiseert de afdeling Gouda een afsluitingsceremonie. De afdeling Gouda bestaat niet meer aan het begin van het seizoen 1996 - 1997.

Ruimte
In november is de renovatie van het ‘oude gebouw’ een feit. Een welkome uitbreiding is gerealiseerd.

Club van ƒ 100,-
Om aan geld te komen voor uitbreiding van de accommodatie zal er een club van 100 worden opgericht. De leden betalen ƒ 100,- per seizoen. Hiervoor zal jaarlijks een activiteit worden georganiseerd. Het resterende bedrag zal worden aangewend voor toekomstige nieuwbouw.

In de kou – uit de kou
Een grote tegenvaller. De ketels die voor de warmwatervoorziening zorgen zijn aan het einde van hun krachten. De grote ketel wordt vervangen door drie nieuwe; twee voor de douches en één voor de centrale verwarming.

Dure uitbreiding
In januari besluit de gemeente dat er een van het trainingsveld naast het kunstgrasveld een volwaardig vierde veld wordt gemaakt. De vereniging zal hier fors aan moeten bijdragen. Naast een hogere huurprijs dan voor de overige velden wordt betaald, moeten ook de bestaande bossages en de hekken in eigen werkzaamheid worden verwijderd. Een enorme last en opgave, maar nood breekt wetten.

De ligweide van het zwembad mag worden gebruikt als extra trainingsaccommodatie. Dit grote veld  blijkt echter erg ongelijk te zijn en na de renovatie ook nog hier en daar flinke stenen te bevatten. Geen goede optie dus.

Op zoek naar ... een nieuwe trainer
Na eerst te hebben toegezegd nog een seizoen door te gaan als trainer, deelde Jan Lith vlak voor het einde van dit seizoen mede alsnog te stoppen. Door het late tijdstip van dit besluit wordt het moeilijk een goede plaatsvervanger te vinden.