ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website     

Seizoen 1996-1997

en gevonden ...
De selectie heeft een nieuwe trainer. In de persoon van Leen Bezem heeft het bestuur toch nog een kwalitatief goede trainer aan zich weten te binden.

 

Gouda en Rotterdam samen in West IV
Door het samengaan van de afdelingen Rotterdam en Gouda ressorteren we vanaf dit seizoen onder het district West IV van de KNVB. De meeste voormalige Goudse verenigingen zijn niet gelukkig met deze situatie, maar als kleintje voortbestaan was geen haalbare kaart.

 

Een zwarte bladzijde voor de vereniging. In september komt de toenmalige penningmeester Dick Linkerhof  door een tragisch verkeersongeluk om het leven. Een grote klap voor de vereniging. Dick was een soort ‘Jantje van alles’. In hem verloor de vereniging één van de grootste vrijwilligers die de vereniging ooit heeft gekend.

 

Er wordt een bouwcommissie opgericht om de plannen, ooit aangekaart door diezelfde Dick Linkerhof, tot het bouwen van een tribune met daaronder ruimte voor kleedkamers en opslag te kunnen verwezenlijken. De commissie bestaat uit: Paul Patoir (voormalig voorzitter), Martien Rockx (toenmalige voorzitter), Adrie van Wijland (toenmalige penningmeester), Leo v.d. Bijl (P.R.) en vertegenwoordiger van de vrijwillige bouwploeg Teun de Wit.

 

In de loop van dit seizoen worden er gesprekken gevoerd met de gemeente en tekeningen achtergelaten. De tekeningen worden afgekeurd door de ‘schoonheidscommissie‘; het geheel is te hoog (drie rijen stenen). De tekeningen worden aangepast en goedgekeurd. Nu rest nog de toestemming van het college. In april 1997 wordt de bouwvergunning afgegeven. 

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links