ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website     

Seizoen 2000-2001

Bestuurswisseling
Binnen het bestuur een verandering. Adrie van Wijland wordt als penningmeester vervangen door twee penningmeesters t.w. Kees Wervers en Kees Schep.

 

Wat mag het kosten?
De boilers die het douchewater leveren zijn lek en moeten worden vervangen. Daarnaast doet ook het onderzoek naar de legionellabacterie haar intrede. De aanpassingen hiervoor kunnen direct met het plaatsen van nieuwe boilers worden verricht. Een fikse tegenvaller die niet is begroot.
In de kantine wordt de televisie aangesloten op Canal + Vanaf nu kan er worden gekeken naar life voetbalwedstrijden uit o.a. de Nederlandse competitie.

 

KNVB West IV wordt West II
Wederom fusieplannen bij de KNVB. Het aantal districten moet nog verder worden teruggebracht. Het huidige West IV (voormalig Rotterdam/Gouda) zal samengaan met district West III (voormalig Den Haag/Leiden). Het nieuwe district zal West II worden genoemd. Het bondsbureau blijft wel lekker dichtbij in Rotterdam Alexander.

 

Het 1e net niet, het 2e weer wel
Het eerste elftal promoveert net niet. Wel is de nacompetitie gehaald, maar op één gemiste penalty na werd promotie gemist. Het tweede wordt wederom kampioen en promoveert wel naar de res. 2e klasse.

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links