ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Seizoen 2003-2004

Dit seizoen begint weer met een zwarte bladzijde in de Nieuwerkerkse geschiedenis. Binnen enkele weken verliest de vereniging 3 belangrijke vrijwilligers.Na een relatief kort ziekbed overlijden kort achter elkaar Nico Boer en Adriaan de Jong. Tijdens zijn vakantie in Oostenrijk overlijdt ook Eef Royackers plotseling. Drie personen die heel veel voor de vereniging hebben betekend.

Nog een prijs
Na eerder sportploeg van Nieuwerkerk te zijn geworden blijkt Nieuwerkerk ook genomineerd te zijn voor de titel sportploeg van het ‘Groene Hart’.
Op een geweldige feestavond in Gouda wordt de winnaar bekend gemaakt. Weer een soort kampioenschap. Ook hier behaalt Nieuwerkerk de eerste plaats.

Nieuw kunstgras en nieuwe verlichting
Bij aanvang van het seizoen kan het nieuwe kunstgrasveld in gebruik worden genomen. Inmiddels is ook de verlichting gerealiseerd. Beide objecten worden feestelijk in gebruik genomen. André Bonthuis (burgemeester) verricht de aftrap op het kunstgrasveld en Leen Aantjes ontsteekt de verlichting.

Een pluim voor de hele vereniging
Op de nieuwjaarsreceptie van de KNVB op 2 januari 2004 valt Nieuwerkerk weer in de prijzen. Nu is het niet het 1e elftal, maar de hele vereniging. Gebleken is dat Nieuwerkerk het vorige seizoen heeft beëindigd als één van de sportiefste ploegen binnen het district West II regio Rotterdam/Gouda. Na DSVP uit Pynacker werd in het Fair Play klassement voor grote verenigingen een mooie 2e plaats behaald. Een compliment voor alle spelers.