Vrijdag 1 september om 17.00 uur: Opening nieuwbouw met een hapje en een drankje

Update uw actiefoto op de homepagina?

Deze mogelijkheid is voor ieder team en/of fotograaf maar wel volgens de afgesproken richtlijnen !

Update d.d. 09 april 2014:

Gelukkig reageren voldoende mensen op het aanbod om wekelijks foto's in te leveren voor de homepagecarrousel.

Echter er zijn fotografen die er meer dan 2 insturen en er zijn fotografen die ook niet de juiste formaat insturen. Hiernaast moeten de foto's in de juiste maat gesneden zijn. Maximale hoogte en/of breedte 640 pixels.

Nu moet Ed Baars steeds een serie foto's doornemen of er iets bij zit en en soms ook nog het formaat aanpassen. Het is leuk dat er veel variëteit is maar het moet wel hanteerbaar en leuk blijven voor Ed Baars.

Hieronder het bericht  d.d. 15 maart 2014:

Voor een ieder die graag een actiefoto van zijn of haar team op de homepagina van onze website wilt plaatsen, geven wij u bij deze graag de mogelijkheid.

Onze bekende "huis" fotografen Ed Baars, Ed Bulk, Bianca van Steen en Corinne Verkuil kunnen niet bij ieder team zijn en daarom kunt ook u foto's insturen. Een enkeling doet dit al maar we willen graag méér inzendingen.

Uiteraard moet de actiefoto van een Nieuwerkerk speler of wedstrijdsituatie voldoen aan een bepaalde kwaliteit.

De door u geschoten foto moet een lengte of breedte hebben van precies 640 pixels.

U kunt uw actiefoto (maximaal twee per keer) opsturen naar Ed Baars. Indien u nog vragen heeft, kunt u hem ook mailen.

Zijn emailadres voor een foto of vraag is:

Veel succes met het maken van uw actiefoto !