Vrijdag 1 september om 17.00 uur: Opening nieuwbouw met een hapje en een drankje

Inloopspreekuur voor uw blessure c.q. medische vragen

Het inloopspreekuur is bedoeld voor actieve en betalende leden van VVNieuwerkerk, die tijdens het inloopspreekuur terecht kunnen met hun blessure- vragen c.q. medische vragen.

Het inloopspreekuur vindt plaats op maandag van 9:00 tot 10:30 uur in de praktijk van Van Streun Fysiotherapie (Kerklaan 53A) en op woensdag van 16:00 tot 17:30 uur op het sportcomplex van VV Nieuwerkerk (vanuit de verzorgingsruimte onder de tribune).

Vooraf aanmelden (via 0180-323243 of de website www.vanstreunfysiotherapie.nl ) is noodzakelijk i.v.m. de planning.

De inloopspreekuren zijn kosteloos voor actieve en betalende leden van VVNieuwerkerk.

Wij zien u graag langs komen, tot ziens.

Kevin Neleman

Johan van Streun