Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

Regels inzake sponsoring van een VV Nieuwerkerk team

Voor de duidelijkheid: dit zijn veelal bestaande regels zoals bij het stoppen van een kledingsponsor dat er dan zelf voor kleding wordt gezorgd tenzij er weer een nieuwe kledingsponsor zich aandiend.

Regels inzake sponsoring van een VV Nieuwerkerk team:

Aanvraag:  Moet gedaan worden in de VVN shop en zal in behandeling   worden  genomen door Helma Schurink of Martin de Graaff.

Kleding:     Alleen de huidige VV Nieuwerkerk collectie; merk Beltona, geen uitverkoop.

Offerte:    Sponsor ontvangt een offerte per mail met vermelding: NAW gegevens sponsor en teamnummer.

Korting:    10 % korting alleen op de clubshirts of op het gehele tenue bij aanschaf voor het gehele team; voor overige items en/of bedrukking geldt deze korting niet.

Logo:        Sponsor levert een goed logo aan in PDF of JPG bestand

Bedrukking:  Logo op achterzijde trainingspak/coachjas, voorzijde shirt (niet op broek), witte rugnummers achter op de shirts; geen namen van de spelers op de shirts.

Bedrukking uitsluitend via de VVN shop voor kosten sponsor. Na schriftelijk (mail) goedkeuring van de proefdruk, vanuit Beltona, wordt de bedrukking in werking gesteld. Andere bedrukkingen worden niet geaccepteerd i.v.m eisen KNVB.

Sponsor:      De naam en telefoonnummer  van de sponsor worden doorgegeven aan de sponsorcommissie.

Deze ziet 3 jaar lang haar naam op de velden, tevens zullen wij eenmalig de naam van de sponsor met een dankwoord, voor het beschikbaar stellen, vermelden in de GoalGetter

Condities:  Looptijd is 3 jaar; aan het einde van het eerste/tweede seizoen verzamelt de sponsor/begeleider van het team het gehele pakket. Het daaropvolgende  seizoen bepaalt de VVN-coordinator i.o.m. de sponsor welk team gaat spelen in de shirts (kind).  Dit “nieuwe” team wordt gemeld in de VVN shop.

Aan het einde van ieder seizoen wordt alles gecontroleerd op representativiteit  door de VVN-shop. Eventuele noodzakelijke aanpassingen worden door de sponsor gedaan. Bij vervanging van kleding worden de oude kledingstukken ingenomen en  ter beschikking gesteld van een goed doel.

Aan het einde van de looptijd van 3 jaar kan een volgende termijn (1 jaar) aangegaan worden door een bijdrage in de clubkas te doen ten bedrage van € 100 wanneer er geen kleding opnieuw hoeft aangeschaft te worden. Mocht men geen verlenging aangaan dan moet de sponsorkleding worden ingeleverd bij de VVN-shop en wordt het ter beschikking gesteld aan een goed doel.

Factuur:      Sponsor ontvangt vanuit de VVN shop een factuur incl BTW. Indien de factuur 30 dagen na factuurdatum niet is betaald, worden de shirts uit roulatie genomen.

Was advies:  De VVN shop zal bij het uitleveren van de shirts een wasadvies meegeven. Wij raden aan dat de shirts door 1 ouder (roulatie) worden gewassen.

Voorwaarden:  Spelers moeten zelf ook een VVN clubshirt hebben. Indien zij invallen in een ander team mag er niet in het sponsor shirt gespeeld worden.

Het sponsor shirt mag alleen gedragen worden tijdens wedstrijden, dus niet tijdens trainingen en/of privétijd (buiten spelen).

Het is voor leden uitsluitend toegestaan om in Beltona kleding binnen de lijnen te verschijnen bij een wedstrijd; dit geldt ook voor het collectief van o.a. trainingspakken en winterjassen etc.