Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?

Informatie over afmelden en overschrijven

Opzeggen lidmaatschap uiterlijk op 1 juni

Opzeggen van het lidmaatschap bij de voetbalvereniging Nieuwerkerk kan uitsluitend via de website of schriftelijk. Uw opzegging bevestigen wij schriftelijk. Deze dient als bewijs van opzegging dus bewaar deze goed.

Het lidmaatschap beëindigen via de website of per brief

Onze voorkeur heeft het om het formulier beëindigen lidmaatschap te gebruiken: Formulier beëindigen lidmaatschap. Schriftelijk kan ook op onderstaand postadres. Vermeld in uw brief altijd de volgende gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats en de geboortedatum van het lid. Graag zouden we ook de reden willen weten waarom het lidmaatschap wordt beëindigd.

Postadres:

Ledenadministratie v.v. Nieuwerkerk

2910 AA Nieuwerkerk a/d IJssel

LET OP!!! Opzeggingen bij leiders, trainers, aanvoerders, bestuurders, barmedewerkers of andere vrijwilligers worden NIET geaccepteerd.

Opzeggen na 1 juni brengt kosten met zich mee

Deze leden blijven lid en hiervoor blijft de contributieregeling voor de eerste termijn van de contributie onverkort van kracht.

Overschrijven naar andere vereniging gaat voortaan via de nieuwe vereniging. De overschrijvingstermijn sluit op woensdag 15 juni om  24.00 uur.

Overschrijving gaat niet meer met een overschrijvingsformulier. Bij overschrijving meldt u zich aan bij de nieuwe vereniging als lid. De rest gaat via de digitale weg. De oude spelerspas hoeft ook niet meer te worden ingeleverd. Spelers kunnen alleen voor een andere vereniging spelen als aan alle financiële verplichtingen bij vv Nieuwerkerk is voldaan. Ook bij overschrijving naar een andere vereniging moet dit voor 1 juni bij vv Nieuwerkerk zijn aangegeven.

Opzeggen lidmaatschap van vv Nieuwerkerk en/ of overschrijven naar een andere vereniging.

Zie ook: www.vvnieuwerkerk.nl onder "vereniging" en "lidmaatschap".