Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?

NIEUWS

Ook dit jaar organiseert Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) de avondvierdaagse de 37e editie.

50 vrijwilligers staan voor de vele wandelaars en hun ouders klaar om er weer een grandioos feest van te maken.

Op maandag 12 juni staat de start gepland. De 5 km start vanaf 18.30 uur en de 10 Km start vanaf 18.00 uur iedereen start vanaf het terrein van de voetbal vereniging.

De feestelijke intocht staat voor vrijdag 16 juni op de planning. Ook dit jaar zal de Jong Euroband en DKV weer van de partij zijn. Het thema voor de intocht is Pyjama party, trek dus je leukste, gekste, mafste pyjama aan en wandel mee.

Woensdagavond is een “vrije avond” dan kunnen de kleinste wandelaars een avond rusten.

De kaartverkoop is dit jaar in het Winkelcentrum “De Reigerhof” Het verkooppunt is te vinden naast Shoeby Fashion. Op vrijdag 9 juni van 8.30 uur tot 19.00 uur en zaterdag 10 juni van 9.00 uur tot 15.00 uur. Uiteraard zijn de kaarten ook te koop op de eerste wandelavond op het startveld bij de voetbalvereniging. De kaarten kosten in de voorverkoop € 6,00 en op de startavond € 7,50.

De kaart uitgifte zal dit jaar anders verlopen dan voorgaande jaren, hierdoor hopen wij lange rijen wachtende te voorkomen. Op de 1e avond meld iedereen zich bij de tafel waarop het nummer staat dat overeenkomt met het nummer dat op de wandelkaart staat. Hier wordt het medaille strookje ingenomen. De wandelaars krijgen de 4 dagkaartjes mee. Na het wandelen moet de dagkaart worden ingeleverd bij de laatste controlepost bij VVN. Elke avond vind de start ook plaats bij VVN en dat is ook meteen de eerste controlepost.

De routes worden niet meer op papier uit gedeeld. Er hangt een exemplaar van de 5 km route en de 10 km route in de kantine van VVN zodat, indien gewenst, daar een foto van gemaakt kan worden met je telefoon.

Ook komen de routes op de site van de avondvierdaagse te staan.

Voor meer informatie kijk op de site www.avondvierdaagse-nieuwerkerk.nl